BotaPaul scrie:Am gasit si eu intr-un stalp de beton , intr-un zid la o casa...isi fac ele cuib in multe locuri...
cazacu marius scrie:vezi tu vb altfel dar altii o arde cu beteala de brad.am 20 de lazi noi eu nu am zis ca nu le creez conditii , si imi bat joc de ele ca am dat bani grei pe aceste familii,si nu imi bat joc de banii mei, dar treb incercat si altfel . hai sa aruncam cu totii stupii de poliuretan sau nicot ca nu-s din lemn .asa si nucleele care le fac eu ,tot poliuretan au in interior .repet eu cu ochii mei am vz o familiie intr-o teava de fier stateau acolo de 5 ani .deci isi bat joc de ele singure?
cristi arad scrie:cazacu marius scrie:vezi tu vb altfel dar altii o arde cu beteala de brad.am 20 de lazi noi eu nu am zis ca nu le creez conditii , si imi bat joc de ele ca am dat bani grei pe aceste familii,si nu imi bat joc de banii mei, dar treb incercat si altfel . hai sa aruncam cu totii stupii de poliuretan sau nicot ca nu-s din lemn .asa si nucleele care le fac eu ,tot poliuretan au in interior .repet eu cu ochii mei am vz o familiie intr-o teava de fier stateau acolo de 5 ani .deci isi bat joc de ele singure?
marius, a fost o gluma , stuparitul nu lam inventat nici eu nici tu, trebuiesc respectate anumite conditii; incearca nimeni nu te opreste dar la scara mai mare ai sa vezi ce se intampla; nu uita ca lazile se deterioreaza si mai trebuie pus mana pe reparatii; cum repari polistirenul?
FLORINELU scrie:si iata cum arata acum dupa cateva luni de folosit. deocamdata doar unul,dar mai vedem.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori