so-ri-pan scrie:akmm scrie:pin scrie:Legea despre care vorbiti nu se aplica in cazul pfa sau societate comerciala.
Parerea mea este ca va agitati degeaba. Cred ca se doreste de fapt constrangerea celor cu peste 50 familii sa isi infiinteze forme juridice de organizare pe care sa le impoziteze
Al' mai citit nu poate sa ataseze si articolul care spune asta?
Akmm, este a doua oare cand incerc sa ma fac inteles de catre tine. Consider ca, din postarile tale citite cu atentie, esti inteligent si cu capacitate de analiza. Este important nu sa nu fim impozitati. Suntem de acord sa fim si noi in randul "contribuabililor". Ideea este ca NOUA NU NI SE RECUNOASTE VALOAREA PRESTATIEI IN INTERES PUBLIC. POLENIZAREA!!!
lA CAT ESTI DE INTELIGENT NU CRED CA E NEVOIE DE ALTE COMENTARII.
Desi asta cu inteligenta e un fel de :bai desteptule, tot nu mi s-a raspuns la intrebare.
Daca tot suntem oameni maturi atunci sa gasim precizarea care spune:,,Legea despre care vorbiti nu se aplica in cazul pfa sau societate comerciala.''Eu asta am intrebat.
Nu e nevoie de prea multa inteligenta sa accepti ca apicultorul presteaza deja o munca in folosul comunitatii prin polenizarea pe care o face albina, aceasta constituind de fapt o impozitare indirecta, si ca atare orice impozitare suplimentara este o tampenie pe care o poate justifica numai cineva lipsit de buna credinta.
Eu gandesc asa: se intampla ceva in jurul nostru daca absolut toti renunta la albine? Dupa ce gasim raspunsul poate vom si continua ca societatea in ansamblul ei are nevoie de apicultori, adica sa-i incurajeze si nu sa-i impoziteze.
Nu particip la mitinguri/demonstratii/proteste/intalniri de nici un fel.Pentru asemenea demersuri chiar ai nevoie de interlocutori carora sa te adresezi.
Ii las pe cei 7,4 milioane de asta vara sa o faca.Cred ca sunt destui.Parerea mea.
PS
Nu intentionez sa intru in conflict cu alte soiuri de agricultori.E adevarat si ciobanii daca se lasa de capre suferim, numai ca acolo prin inmultire necontrolata dispare orice sursa de hrana/pasune.In cazul stuparilor prin inmultire exagerata sufera numai ei.