sunt si practice intr-o stupina . In iarna asta voi face si roinite tot cu acoperis in 2 ape.Le recomand pt ca au o mai buna izolatie,datorita spatiului dintre podisor si capac +pt. ca poti de exemplu sa folosesti hranitorul montat pe podisor fara sa mai ridici capacul..samd.
" Eu vara nu dorm.Nici toamna.Am incercat in iarna si nu mi-a iesit "
....pana acum nu am gasit urme de asa ceva . Fiecare face cum vrea . Din iarna asta voi face la stupi +roinitele in lucru pe langa acoperis in 2 ape si balconas ( iarasi un lucru practic + frumos).Recomand aceste lucruri pt. cei care practica un stuparit stationar
banuiesc ca ai pus lazile pe rastelul ala doar asa pentru poze ca e tare stramt locul acolo,iar daca te inteapa una (fereasca Dumnezeu) cand umbli la ele nu prea ai loc nici sa o iai la sanatoasa.
.... ..rastelurile le-am facut pt . 2 etaje de roinite .Inca nu este gata .Voi face si un acces mai usor la randul de sus cu un fel de podet care se rabateaza. Din pacate spatiul pe care il am nu este foarte mare .In prezent am 29 de familii si din primavara sa vedem cate roiuri pot sa fac . Nu urmaresc inmultirea lor de dragul inmultirii, vreau doar sa am familii puternice. Daca asi avea bani+timp s-ar gasii loc pt. o a 2-a vatra.... sau un pavilion plasat pe langa padure....