Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: 99% apicultura, 1% fotbal...

Mesajde GICOS2002 » 25 Feb 2013, 22:09

si totusi suntem romani,,Dom profesor'' ;)
TEL 0723008287
GICOS2002

Mesajde modigliani » 25 Feb 2013, 22:13

GICOS2002 scrie:si totusi suntem romani,,Dom profesor'' ;)
Te-ai scos ! ;)
Cate postari ai ? ..... 19 ? ..... Viitor maret prevad in tine !
modigliani

Mesajde bostina constantin » 25 Feb 2013, 22:23

Sunt de acord cu procentele, daca era sport in loc de fotbal, atunci puteam zice 50-50.
Acuma sa explic; sportul aduce sanatate in egala masura ca si albinaritul [luand in calcul si produsele din albinarit, la sport neluan in calcul accidentele].
- Cu-i nu-i place un meci de volei feminin [daca cunoaste si regulamentul jocului], cand in teren sunt si jucatoare ,,gazele'' sudamericane, africane ;) :?:

- Cu-i ii displace sa urmareasca un meci de rugby [mai ales daca cunoaste regula jocului], cand juctorii [niste munti de muschi], se comporta cu jucatorii adversi ca cu niste domnisoare.

Si putem continua :)
Mintea sanatoasa face un corp sanatos asa se traduce :?:
Minte sanatoasa si corp sanatos, va doresc :)
bostina constantin

Mesajde GICOS2002 » 25 Feb 2013, 22:29

Te-ai simtit bagat in seama mai ''saminta de scandal''
TEL 0723008287
GICOS2002

Mesajde modigliani » 25 Feb 2013, 22:33

GICOS2002 scrie:Te-ai simtit bagat in seama mai ''saminta de scandal' ??????????????????'

Chiar ca te-ai scos !!! :lol: :lol: :lol: Cu asta ai facut douajde postari ! Te-ajut s-ajungi la mie ? ;) Io pot . .... Tu ?

Uite , am niste semne de-ntrebare-n plus . Sunt SH da-s bune . Perfect functionale ..... Po' sa le folosesti pe viitor fara probleme . Si sa mor io daca-ti cer ceva pe ele ......... Numa' ca "ie" rosii . ;) Le dai si tu cu grund , ..... cu ceva . Vezi tu ........
Ultima oară modificat de modigliani pe 25 Feb 2013, 22:38, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde GICOS2002 » 25 Feb 2013, 22:37

Parca sunt inscris inaintea ta pe forum ,il urmaresc aproape zilnic,dar apropos te simti cumva ,,Dom profesor,,
TEL 0723008287
GICOS2002

Mesajde modigliani » 25 Feb 2013, 22:39

GICOS2002 scrie:Parca sunt inscris inaintea ta pe forum ,il urmaresc aproape zilnic,dar apropos te simti cumva ,,Dom profesor,,

.... 21 !!! Pana dimineata faci suta , sa mor io ! Esti "king" ! Te vede lumea bine !

Auzi , mah ??? In avatar e o oglinda care se stramba la tine ? :shock:
modigliani

Mesajde bostina constantin » 25 Feb 2013, 22:40

Fayer- plyer [nu stiu daca am scris corect] colegi :)
Asta e regula sportului, viata e un sport continuu ;) :)
bostina constantin

Mesajde modigliani » 25 Feb 2013, 22:42

bostina constantin scrie:Fayer- plyer [nu stiu daca am scris corect] colegi
Asta e regula sportului, viata e un sport continuu ;) :)

E ..... flower - power !!!! Ai la mine-un bax de Stella ! Sa traiesti !!!!!!! :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde modigliani » 25 Feb 2013, 22:49

GICOS2002 scrie:Parca sunt inscris inaintea ta pe forum ,il urmaresc aproape zilnic,dar apropos te simti cumva ,,Dom profesor,,

Zii nenicule , iti dau semnele alea de-ntrebare ??? . N-auzi ca ti le dau moca ??? . Numa' sa le pui cum trebe ............. Mai ales cand te "iei" cu mine ..... ca , vorb-aia , te-ntreb si de laptele de l-ai supt !!! ( ultimele trei linioare sunt semne ale exclamarii . D-alea nu-ti dau . Le tin pentru mine , pentru cand "inscriu" ! ;) Ma-ntelegi ??? )
Ultima oară modificat de modigliani pe 25 Feb 2013, 22:52, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde bostina constantin » 25 Feb 2013, 22:51

Cat are baxul, sa vad daca ai acoperit pacatul infaptuit ,,cu voie sau fara voie'' :lol: :lol: :)
bostina constantin

Mesajde modigliani » 25 Feb 2013, 22:53

bostina constantin scrie:Cat are baxul, sa vad daca ai acoperit pacatul infaptuit ,,cu voie sau fara voie'' :lol: :lol: :)

cat poa' sa duca o bauta de-o noapte si-o juma' de dimineata ! ;)
modigliani

Mesajde GICOS2002 » 25 Feb 2013, 23:04

am vazut ce caracter aveti din postarile dumneavoastra si va doresc multa multa sanatate.....
TEL 0723008287
GICOS2002

Mesajde bostina constantin » 25 Feb 2013, 23:05

Scuza-ne d-le moderator, mai gresim si noi ;) dar de ,,gazele '' ce zici :roll: :)
Sanatosi sa fim :D
bostina constantin

Mesajde proapis13 » 25 Feb 2013, 23:08

Pina la ,,lovilutie'' nu am ratat nici-un meci de-al Severinului acasa
Nu am ratat nici cind juca Craiova Maxima la noi sau orice alta echipa

In '89 cind a avut loc meciul de campionat intre Drobeta si Rapid Buc am
fost sa vad meciul de la propria-mi nunta
Am jucat pina la 6 dimineata,la perinita,am dormit 2 ore,am baut tuica fiarta ca era in noembrie si in dimineata aia
a fost un frig de s-a incretit pamintul,am mincat ciorba de burta si cu nasul,finul,socrul si cumnatii am dat fuga la stadion
Pacat ca a pierdut Drobeta insa am avut ce vedea
Dupa revolutie am facut scoala de arbitri,am dat o groaza de bani la vremea aia pe echipament,adus de afara,din Germania
Nu am arbitrat niciodata la centru deoarece m-am retras dupa un meci in care au zburat in teren mai multe sticle de Plaiurile Drincei la litru decat mingea
Am zburat si noi arbitri ca potirnichile care incotro si de atunci ADIO fotbal adio pseudosport
Norocul meu ca nu aveam mai mult de 75 de kile si nu fumam mult ca nu m-au ajuns fotbalistii si suporterii :lol:

De cativa ani la mine daca pot sa scriu asa ceva,99% apicultura,1% fotbal...la tv...
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde modigliani » 25 Feb 2013, 23:13

GICOS2002 scrie:am vazut ce caracter aveti din postarile dumneavoastra si va doresc multa multa sanatate.....

Este absolut uluitor cum pe masura ce cumulezi postari treci de la "per-tu" la formula de adresare la persoana a treia !!!!!

Daca facem ce ti-am propus , sa atingi in dialogul cu mine mia de postari ...... ai sa mi te adresezi la persoana saptesuteanouaspea ! :shock:

..................................

Acusica , nene , ..... cu cuvintelele matale , asa cum poti , ..... fara diacritice si alte alea ( da-le dracu' , ca nu ne trebe ) , ...... cam ce caracter crezi matale ca am io ? Nu de alta , da' sa ti-l vars in cap , sa nu mai "suferi" atata de figuri d-astea ieftine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..................................

Si fa ceva cu avataru' ala . Cand tu-mi scrii ..... ala se stramba la tine . E ca-n poze , cand iti pune unu' "coarne" . Ai cel mai ******** avatar din forum . Io-n locu' tau l-as bate ........
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE