Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde mibu » 18 Ian 2013, 02:28

Poate că te mai strecori o vreme ,dacă ai o lansetă cu care să te bagi printre stupi !
Eu totuși sunt convins că dacă punem lansetă lîngă lansetă ,cu care să le mai dăm ăstora,comuniștilor , peste bot,nu se poate să nu reușim să facem ceva omenește ,civilizat cu care să intrăm în rîndul lumii !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde State » 18 Ian 2013, 02:37

mibu scrie:Poate că te mai strecori o vreme ,dacă ai o lansetă cu care să te bagi printre stupi !
Eu totuși sunt convins că dacă punem lansetă lîngă lansetă ,cu care să le mai dăm ăstora,comuniștilor , peste bot,nu se poate să nu reușim să facem ceva omenește ,civilizat cu care să intrăm în rîndul lumii !

Comunistii se extermina doar prin castrare chimica. Reproducandu-se , transmit generatiilor acea mentalitate bolnava. Problema e ca unii sunt lupi in blanita de oaie si conduc turma. Vina este a oilor ca sunt proaste si nu'si dau seama.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde modigliani » 27 Ian 2013, 02:28

Exact cand sa va invit la un pahar de vin la mine-n pagina ..... '63-ul a plecat la somn .

Ii las asta aici pentru cafeaua de dimineata . ;) Sa traiesti Mirceo . Ne auzim la telefon .

modigliani

Mesajde Mircea_63 » 28 Ian 2013, 22:30

Pictoreee... lasa mah OTV-ul ala si pune mana pe telefon!!!

Auzi domnule!...de cand au pus astia OTV-ul pe net, Pictorul e ocupat :(

LE Ii face dedicatii lui ...Dragos. S-a stricat lumea, maica! :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 28 Ian 2013, 22:34

Ii mai bag una si te sun ! ;)
modigliani

Mesajde horia_ch » 21 Feb 2013, 14:33

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când mă gândesc la... "Radio , Matizu' , si agentu' Dobre" mă apucă un dor de râs...
Modi, când ai puţin timp, nu faci un dram de bine să continui povestea aia? Că n-am mai râs ca lumea din 7 ianuarie. :)
Mulţumesc, în mod sigur şi din partea colegilor de forum.
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde modigliani » 21 Feb 2013, 20:19

horia_ch scrie:Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când mă gândesc la... "Radio , Matizu' , si agentu' Dobre" mă apucă un dor de râs...
Modi, când ai puţin timp, nu faci un dram de bine să continui povestea aia? Că n-am mai râs ca lumea din 7 ianuarie. :)
Mulţumesc, în mod sigur şi din partea colegilor de forum.

Se rezolva , frate ! Cat de curand ! Mersi ca mi-ai amintit ! ;)
Te pupa tata !
modigliani

Mesajde modigliani » 21 Feb 2013, 22:08

Radio , Matizu' , si agentu' Dobre

Partea a doua ......

..................................................

Plini de noroi terminam primul platou cu mititei si primele doua beri / cap de om . Facem semn ospatarului sa "recidiveze" . Dupa al doilea platou de mititei si cate alte doua beri ..... continuam cu bere . Dumnezeu stie cata am mai cerut . Cert este ca am realizat ( greoi , e adevarat ) ca se face de sase seara ......
In mahmureala noastra realizam faptul ca am lipsit familiilor de la masa de pranz . Telefoanele sunasera , e adevarat , insa cine dracu' avusese curajul sa raspunda ??

- Bai , ...... nu ma lasati aci ! Ma-'ceti cu Matizu' sa-l deretic !
- .... Ce dracu' ingaimi acolo , mai tembelule ?
- Zdrahoi !!! .... Cum ce ingaim ? Sa-l spal , dracu' sa-l ia !
- Pai cin' te-a bagat , mah , nebunule-n noroi ? Te-am bagat noi ?
- D-apai , nu cu voi ieream ?
- Radio , daca-ti "sexualizez" o sticla d-asta-n cap ..... e bine ?
- Niet !
- "Niet" pe dracu' ! Handicapat celebru ce esti ! Acu' ia-ti-o si du-ti-o la ..... dereticat !
- Bhaaai , d-apai ma spanzura femeia-sheeia ! Mani cu she se 'ce ea la munca !
- Da' trimite-o cu tramvaiu' , mah ! Care-i problema ?
- Da' shi vrai , mah , neghiobule , sa dorm la ghiena ?
- Da' dormi , dracu sa te ia de nebun , unde-o fii ......

Dialogul romano-moldovenesc continua minute lungi inspre deliciul celorlalti clienti ai "Petardei" . Radio insista sa-l ajutam sa duca Matizul la spalatorie , noi insistam sa ramanem la bere . Se pare insa ca moldoveneasca e mai presus de limba romana si capitulam incet-incet :

- Pai cum sa mergi , mai tampitule , la spalatorie , in halul asta de beat ?
- N-apai ...... va spui io cum ! Da' numa shi v-arat !
- Ce sa ne-arati , mah ?
- Iaca , numa' decat ! Voi 'pinjeti , io trag de volan !
- Cummm , mah ? Adicatelea ..... noi "pinjem' ??
- N-apai , .... cum al'fel ?
- Ce-ar fi ca noi sa tragem de volan si tu sa'-mpiji ??
- Pai ..... nu poci bah , ca mi-s bat rau ! Mi se gargaunesc creierii-n capu' ista !
- Radio , .... capu' "ista" ..... zvarle-l , mah ! Ca s-a stricat de tot ! Ii stricat inainte sa fii "bat rau" .

Iata-ne plecand jumate amuzati jumate scosi din sarite de la "Petarda" . Printre blocuri , printre stradute , cum-necum ne-am descurcat , dar ca sa putem ajunge la spalatorie nu aveam cum sa evitam intersectia Pasajul Lujerului cu B-dul Uverturii . Oricat am incercat noi sa-l ponderam pe Radio , sa-l determinam sa lasa dracului Matizu' pe dreapta si sa-l spele maine ..... n-a fost chip sa ne-ntelegem cu el .

C-o bere-n stanga , impingand cu dreapta , ne apropiam de intersectie . Cum Legile lui Murphy functioneaza permanent la perfectie , in intersectie vedem agitandu-se un agent de circulatie . Noi ne panicam . Radio .... nu ! Striga la noi scos din minti " Davai !!! Davai !!! Da ! Da ! Ocin haraso !!!

Evident ii atragem atentia agentului . Se indreapta pretios si oficial catre micutul Matiz de culoarea pamantului inconjurat de fo 4 tembeli matoi si cu al cinci-lea tembel ...... tinandu-se pe geam de volan sa nu cada in genunchi in intersectie .....

Regulamentar , asa cum se cuvine unui agent destoinic , diriguitor al unei intersectii permanent in degringolada , pune fluierul la gura si sufla din rarunchi .... La mai putin de trei metri de urechile lu' Radio !

- Baaaaai , shi faci tu acilea , ca-mi pocnesc timpanii-n capu' aista !!!
- Buna ziua ! ..... Agent Dobre . Va rog sa-mi prezentati documentele d-vs .
- Shi documenti , bhai ??? Ca m-ai surzit di tat ! Altu' fluier nu-t' gaseai ? Numa aista , de suna ca sirena lu' Vasile Roaita ? Bhai ..... ajientu Dobre , io mi-s bat ! Ia-ma-nshet , ca ma dezechilibriez ..... di rastorn mashina ista ! ... D-api .... sheai ? Iesti nervos ?
- ..... Stimate domn , ..... cum va permiteti ? Va rog sa trageti pe dreapta si pregatiti documentele la control .
- Domnu' ajientu Dobre , ..... da , iacxa , di shi-mi sheri matali documentili ? .... Io-s sofer ?

Noi cascam ochii siderati ! Radio "straluceste" , e mai dilau decat credeam vreodata ca poa' sa fie . Este sclipitor in betia sa tinandu-se da Matiz sa nu cada in genunchi . Dobre face ochii mari si capata o grimasa special-oficiala , noi cadem in c*r de ras . Pe jos , pe asfalt , in spatele namolitului Matiz al Nelei ..... radem , batem Cuba , radem cu lacrimi , si dam noroc cu sticlele de bere ..... Radio considera atitudinea noastra ca fiind total nepotrivita si , intorcandu-se cu o mina incruntata , ne mustruluieste balbaindu-se :

- Komrad ! Ni znaiu radeti ca bou' ! Aista-i mandru ajientu' Dobre care face ordine acilea-n 'tersectie ! Io nu-i dau documenti ca .... n-am di she , da'-pai voi nu ma' radeti ca vaca la vetierinar ! Mereti , dracu' , pie bordura , si numa' si-asistati ....... Beti biere pana v-o sede limba pluta , da' numa' pieriti d-acilea cu rasu' vostru a paguba ......

...............................................

<<< Va urma >>>
modigliani

Mesajde Cristian IONITA » 22 Feb 2013, 09:48

Pictore .... la copca ai mai dat?

io-te ce poti prinde:

http://www.youtube.com/watch?feature=v=XSwPf2dJ7J4
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde modigliani » 25 Feb 2013, 22:29

INDIENEEEEEEEEE , ..... la tine mi-e nadejdea , mah ! ..... Tu ma-ntelegi mai bine ca nimeni !
SUNT NEPESCUIT , frate !
Iaca , sed ca bou' la calculator si ma uit la poze ! Zici ca-s la semi internat ! :cry: :cry: :cry:

HOWGH !!!!!

p.s. Sa moara Ică de n-am vazut flimu' asta de fo 12 ori ..... numa' azi !!!
modigliani

Mesajde State » 25 Feb 2013, 22:50

De ce esti tu ******** si sucesti cutitul in rana , de ce , aaaa?

Anul asta n-am azvarlit nici macar o data...si parca am urzici la c*r. :cry: Astept o zi cu +10 .
State

Mesajde csaa » 25 Feb 2013, 22:55

Asteapta mai multe zile cu +10 ca nu se prinde la nimic.
Te anunt eu cand incepe.
Pictore, vezi ca daca agentul Dobre era real va luati fiecare cate o amenda la legea 61 de va iesea berea pe nas.
csaa

Mesajde modigliani » 25 Feb 2013, 22:56

csaa scrie:Pictore, vezi ca daca agentul Dobre era real va luati fiecare cate o amenda la legea 61 de va iesea berea pe nas.

NTZ !!! ..... Asteapta finalu' ! ;)
modigliani

Mesajde modigliani » 25 Feb 2013, 22:59

State scrie:De ce esti tu ******** si sucesti cutitul in rana , de ce , aaaa?

De ..... ******** !!! :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde State » 25 Feb 2013, 23:17

csaa scrie:Asteapta mai multe zile cu +10 ca nu se prinde la nimic.
Te anunt eu cand incepe.

Important e sa ma namolesc prin padure si apoi sa stau sa privesc Dunarea in scaun . Daca o pica ceva...bine , daca nu...iar bine. Pana la vara nu e vorba de pescuit , ci doar de dragul de'a iesi in natura .
Saptamana asta cred ca ajung in Oltenita cu treaba. Poate ne vedem la o cafea. Am ceva nou . ;)
State

Mesajde modigliani » 25 Feb 2013, 23:22

State scrie:
Important e sa ma namolesc prin padure si apoi sa stau sa privesc Dunarea in scaun .

Care-ntrebai , mah , ca de ce-l iubesc io p-asta ??? ;) ;) ;)
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?