MyBees scrie:gica scrie:Donbazil scrie:P.S. Ce naiba ai lasat ambalajele alea in poze sa vada Gica ca folosesti " pisvaser" ca se manie ....
Dombazile,eu am pierdut in ultimii trei ani doua lupte,una cu behoarca asta de care nu mai au nevoie cei din vest ca nu mai prea au stupi si alta cu marele presedinte Fetea.Bine ar fi sa fie numai pierderea mea.
"Piswaserul" a fost bagat la PNA.La ACA e Fetea.Ce bine am ajuns.Si cand te gandesti ca ora exacta in apicultura mondiala se dadea de la Bucuresti.Dombazile,Dombazile,oare nu le vezi cum merg toate pe contra?
Nea Gica, scri aici ca sa nu alterez pagina lui Adrian...
Nu e vina lui Dumitriu sau al Agrana... Ei au o singura menire. Au un business pe care trebuie sa il faca prosper. Cei care conduc un business au o singura grija majora - dividende pentru actionari.
Grija pentru starea apiculturii trebuie sa existe la apicultori. Cine din apicultori s-a straduit sa promoveze un alt inlocuitor pentru hrana? Exista la ora actuala un alt produs, mai bun decat apiinvertul? Initial stiu ca institutul ar fi trebuit sa scoata un sirop de genul asta. Nu s-a intamplat nimic. Bineinteles ca au existat presiuni, e normal ca nemtii sa doreasca "reintoarcerea" fondurilor catre visteria lor, dar daca noi "dormim pe noi" e vina lor? Lipsa unui "sirop acreditat" decontat prin PNA a fost o oportunitate imensa. De obicei oportunitatile sunt fructificate de cei mai fâşneţi.
MyBees,ai dreptate.Nu dau cu parul in Agrana sau in Dumitriu.Omul a facut ce trebuia sa faca pentru firma unde este angajat.Iar banii in loc sa ajunga la educatia copiilor tai,in sanatate sau in pensia mea ajung la nemti.
Al cui o fi meritul pentru asta te rog eu frumos sa spui.Pe unul il spun eu,Fetea.
Dar singur,fara cozile de topor dintre noi nu avea sanse.
Te rog sa revezi forumul vechi,a fost o manipulare crunta facuta de unii care s-au ales cu coada de la pruna.
Si acum tac ca ......... (mi-e jena sa fac comparatii din regnul animal).
Ai scris:
"Initial stiu ca institutul ar fi trebuit sa scoata un sirop de genul asta. Nu s-a intamplat nimic."
La institut s-a intamplat ca in Vietnam unde s-au batut rusii cu americanii pana la ultimul vietnamez.
Ca peste tot in economia romaneasca, si la institutul acela noi romanii am reusit sa daramam mai mult decat voiau strainii