teinegru64 scrie:Unde in Neamt ai stupina ?Nu sunt indiscret....dar suntem catava care avem stupini in zone ocupate de jder...dar tremuram de frica lui Mos Martin.Sunt curios daca astia cu impzitarea stiu ca 30% din stupi sunt impozitati de maria sa URS ? La anu poti sa faci o adresa la directia agricola.....pentru calculul profitului.
teinegru64 scrie:Pana acum a fost bine... venea Sechelariu la vanatoare.... poate imi da accept Nastase pe facce.
Ruben scrie:mihaistupar scrie:Vezi Ruben,dacă nu ai paznic? Ia matale doi ciobănești, și vezi rezultate pozitive... Eu am o pereche + unul in formare. Ăștia-s incoruptibili. Și nici nu pleacă de lângă stupi in sat să-și ia ţigări,mulțumindu-se cu ceva resturi de la masa stăpânului
![]()
![]()
![]()
Coorect!
Din cate am citit, se zice ca ii tine departe si parul de caine, d'apoi cainii.
Ruben scrie:La jder am rezolvat. Am facut chingi si gata. Dar la urs...cred ca as face gard electric. Voi cum rezolvati problema cu ursul?
teinegru64 scrie:hA Ha hA ai deschis salon de masaj?
teinegru64 scrie:hA Ha hA ai deschis salon de masaj?
cornelioandanciu scrie:Mi-a povestit odata cineva cum manca ursul miere din niste stupi.Dupa ce s-a servit in mod civilizat, in urma intepaturilor primite a inceput sa arunce stupii in sus!
Mircea_63 scrie:Ruben, tocmai faptul ca nu sunt masivi e in avantajul lor. Cand le da ursul o laba, se duc de-a berbeleacul si revin la atac. In plus, sunt de un curaj nebun. Nu e vorba sa se duca unul singur la urs, dar in grup il zapacesc si o ia ursul la fuga.![]()
Un caine masiv preia socul loviturii in plin. La cei mici socul e preluat tocmai de aruncarea lor la oarece distanta. Daca dai un sut in fund la o matza, se duce rostogolindu-se. N-are nimic! Daca o faci cu un caine masiv, sta pe loc si preia socul.
Ruben scrie:Intrebarea mea este: ce poate face o potaie din aia mica in fata ursului.Concret, in ce fel il alunga?
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori