meon scrie:As vrea si eu sa-mi spuneti cand va ajunge aracetul pentru stupi de la Doctor Aracet, am sunat de 10 ori, am facut 3 comenzi pe net in decurs de 2 luni, am trimis un email, am postat pe facebook in profilul lor si inca nu am primit aracetul.... . De fapt, acum chiar daca l-as primi l-as refuza... tipii astia dau dovada de o incompetenta fara masura, banuiesc ca si calitate produselor e in concordanta cu incompetenta lor.
Salutari si numai bine
L-am primit săptămâna trecută. e adevărat că mi s-au părut și mie neserioși. Am vorbit ceva la tel, ca să-mi trimită 3 kg. A zis ok, să fac comandă. Am făcut, am așteptat, nimic.! Am sunat, habar n-avea de comanda mea. Mi-a zis să fac încă o dată, dar de data aceasta pe 5 kg că nu mai au recipiente mici. Ok, fac comandă pe 5, aștept, și mic. Sun, îmi zice că trimite, dar că ei de fapt nu mai trimit decât la 30 de kg că sunt producători și nu se încurcă cu 5 kg, că are foarte multe cerințe la cantități mici etc. Dar, mi-a trimis 5 kg așa cum stabilisem la final. Mi l-a băgat într-un bidon de 5 l de apă Izvorul Minunilor. am plătit mai mult pe curier decât pe produs. Produsul m-a costat 30 de lei 5 kg, curierul cu ramburs cu tot 32 de lei. Dar e ok, că prețul e bun și așa. Ar trebui să fie un aracet mai bun ca D4.
Încă nu l-am testat dar voi face niște teste. Testul adevărat îl vezi în timp.
Asta e experiența mea cu dr Aracet - cam nasoală, dar cu final fericit.