Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

inventar apicol

Mesajde florynel » 02 Feb 2013, 21:17

fiind la inceput trebuie sa-mi cumpar tot ce cuprinde inventarul apicol,rame,faguri artificiali etc! astept recomandari de la voi ce ati cumparat si ati fost multumiti de calitate si pretul produselor!
florynel

Re: inventar apicol

Mesajde proapis13 » 02 Feb 2013, 21:31

Daca ai citit vreodata o carte despre apicultura cu siguranta ca ai citit si ceva despre inventarul apicol
Ai la adresa asta; viewforum.php?f=56
Forumul comunitatii Stuparitul, in care apicultorii pot publica anunturile de mica publicitate apicola.
Dai click la adresa asta; http://anunturiapicole.stuparitul.com/v ... m.php?f=11
aici vei gasi oferte de preturi si in functie de ce te intereseaza cumperi
Ar trebui sa faci cumparaturile si sub atenta indrumare a mentorului tau in ale apiculturii
Cred ca asta ar cam fi,despre calitate si pret nu poti face comparatie decit cu ceea ce vezi la tine in magazine
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde florynel » 04 Feb 2013, 19:13

proapis13 scrie:Daca ai citit vreodata o carte despre apicultura cu siguranta ca ai citit si ceva despre inventarul apicol
Ai la adresa asta; viewforum.php?f=56
Forumul comunitatii Stuparitul, in care apicultorii pot publica anunturile de mica publicitate apicola.
Dai click la adresa asta; http://anunturiapicole.stuparitul.com/v ... m.php?f=11
aici vei gasi oferte de preturi si in functie de ce te intereseaza cumperi
Ar trebui sa faci cumparaturile si sub atenta indrumare a mentorului tau in ale apiculturii
Cred ca asta ar cam fi,despre calitate si pret nu poti face comparatie decit cu ceea ce vezi la tine in magazine
salve :D

poate nu m-ai inteles sau nu m-am exprimat eu destul de clar!! cunosc foarte bine ceeea ce contine inventarul apicol,am citit si acele anunturi si rubrica cu acei oameni neseriosi insa eu vroiam doar sa aflu daca ati fost mutumit de calitatea anumitor produse si de corectitudinea vanzatorului
florynel

Mesajde proapis13 » 04 Feb 2013, 21:07

Daca te referi strict la mine,DA am fost si sunt multumit de colaboratorii mei si ii enumar mai jos
Daca se considera reclama sa dispara odata cu acest topic sau sa se inchida
- fagurii de la Rascanu
- Stupii de la Robert Petrica
- ramele de la Faget
- sirma de de inox de la Ovidiu
- reginele de la Dl profesor
- hranitoarele de plastik din Italia
- cuiele de capsator de la Craiova
Daca am omis ceva imi cer scuze si cred ca apreciezi ca nu am dat nume de firma :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde jenica67 » 05 Feb 2013, 00:10

Ai cam omis. Din Serbia de la targ, nu cumperi nimic ??
jenica67

Mesajde BeesDream » 02 Mar 2013, 04:39

Am si eu eu o intrebare si va rog din suflet sa-mi raspunda cineva!!! Am tot cautat sa cumpar lazi si am gasit multe oferte bune si una din ele e chiar foarte buna cu niste preturi excelente insa are fund fix si majoritatea vanzatorilor au cu fund anti-varoa, va rog sa-mi spuneti daca fundul anti varoa e bun de ceva sau e doar de ochii lumii si nu ajuta cu nimic :lol: Multumesc anticipat!
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde ovidiu_78 » 02 Mar 2013, 14:21

viewtopic.php?f=19&t=649&hilit=fund+antivaroa+vs

si multe alte topicuri si dezbateri despre aceasta tema gasesti pe forum

ps:zi ceva despre oferta aceea buna si de unde e?
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde pin » 02 Mar 2013, 19:26

seller881 scrie:Am si eu eu o intrebare si va rog din suflet sa-mi raspunda cineva!!! Am tot cautat sa cumpar lazi si am gasit multe oferte bune si una din ele e chiar foarte buna cu niste preturi excelente insa are fund fix si majoritatea vanzatorilor au cu fund anti-varoa, va rog sa-mi spuneti daca fundul anti varoa e bun de ceva sau e doar de ochii lumii si nu ajuta cu nimic :lol: Multumesc anticipat!

Spune-i sa-ti faca o fereastra (1/3) in fundul ala fix si du-i niste sita sa-ti capseze peste ea si esti boier.
pin

Mesajde BotaPaul » 03 Mar 2013, 02:36

- hranitoarele de plastik din Italia
proapis 13 --- as vrea sa stiu cu ce pret le-ai cumparat daca se poate si ce marime au? rama intreaga - jumate ...3/4?
Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; ( PV 19:22)
BotaPaul

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR