Salutare,
Ieri am testat vaporizatorul de AO intr-un stup gol

Trebuie avut mare grija sa nu inspirati vaporii. Eu am dat drumul la aparat si m-am indepartat. Nu am avut masca dar mi-am tinut respiratia ca sa nu inhalez. O masca ar fi obligatorie totusi mai ales pt. cei care trateaza multi stupi.
Solutia care mi-a venit la indemana pt. aparat:
Am luat rezistenta de la un ciocan vechi de lipit si am bagat-o intr-o teava de Cu de fi 15. Teava de Cu am "crapat-o" cu flexul in asa fel incat sa poata ingloba un dop de Cu fi 22 (masura de 2 g - cred). Am sudat dopul cu cositor pentru o mai buna conductibilitate.
Masura de 2 g am aflat-o prin pisarea a 4 aspirine de 500 mg. E aproximativa treaba dar cred ca e OK. Cand o sa fac tratamente reale umplu dopul cam la 3/4. E de ajuns. O sa postez si o poza zilele astea cu aparatul ca sa fie mai clar.
Folosind rezistenta asta la 220V a durat in total 8 minute pana s-a evaporat tot continutul. La sfarsit tot interiorul lazii a fost acoperit de o pelicula fina de cristale.
Intrebari pt. cei care au mai folosit vaporizarea AO:
1. De cate ori se face vaporizarea si la ce intervale?
2. Cand dati AO mai dati si altceva, adica merge doar AO vaporizat pe parcursul unui an? Eu ma gandesc sa folosesc AO anul asta si la anul acid formic.
Sanatate.