Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: albinele in ianuarie

Mesajde BotaPaul » 05 Mar 2013, 11:52

Mureseanule , ce mai faci ? nu dai nici un semn de viata ? cum mai e cu M 141 ? te-ai mai interesat ?
Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; ( PV 19:22)
BotaPaul

Mesajde Szilagyi Ovidiu » 06 Mar 2013, 00:38

BotaPaul scrie:Mureseanule , ce mai faci ? nu dai nici un semn de viata ? cum mai e cu M 141 ? te-ai mai interesat ?

Buna Paul.sunt fericit ca aproape am trecut prima iarna cu bine si toate albinele vii,probleme cu pete de mucegai ,o sa deschid o tema ca nu stiu ce sa fac,sper sa fie bine..:).De 141 astept sa se afiseze pe site am sunat la Buc si asa mi-au zis ca luna asta se afiseaza rezultatele.
Numai bine.
Trântorii se deosebesc uşor de albine. Sunt mai mari.Speranţa este singura albină care face miere fără flori.
Szilagyi Ovidiu

Mesajde BotaPaul » 06 Mar 2013, 00:48

da? vezi ca am auzit ca au afisat deja pentru 112 .. se asteapta pt 141 :D ai votat pe cineva ? pt bursa Gica Romanescu
Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; ( PV 19:22)
BotaPaul

Mesajde horia_ch » 06 Mar 2013, 12:17

Szilagyi Ovidiu scrie:sunt fericit ca aproape am trecut prima iarna cu bine si toate albinele vii,probleme cu pete de mucegai

ATENŢIE!
Această iarnă NU A FOST IARNĂ!
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde Szilagyi Ovidiu » 07 Mar 2013, 01:56

BotaPaul scrie:da? vezi ca am auzit ca au afisat deja pentru 112 .. se asteapta pt 141 :D ai votat pe cineva ? pt bursa Gica Romanescu

Daca vezi ceva de 141 da un semn trimite un link.
merci.
Trântorii se deosebesc uşor de albine. Sunt mai mari.Speranţa este singura albină care face miere fără flori.
Szilagyi Ovidiu

Mesajde Szilagyi Ovidiu » 07 Mar 2013, 01:58

horia_ch scrie:
Szilagyi Ovidiu scrie:sunt fericit ca aproape am trecut prima iarna cu bine si toate albinele vii,probleme cu pete de mucegai

ATENŢIE!
Această iarnă NU A FOST IARNĂ!

Poate pentru voi pentru mine a fost,parca am mers in clasa intai si am luat premiu:))).sunt bucuros ca nu am omorat albine cu lipsa mea de experienta.
numai bine!
Szilagyi Ovidiu

Mesajde horia_ch » 07 Mar 2013, 09:49

Atenţionam doar pe cei care s-au apucat de albine de curând, să nu considere că aceasta a fost o iarnă adevărată şi că toate vor fi aşa. Cele mai multe ierni sunt crunte, şi, fără pregătirea din toamnă făcută cum trebuie, pe motiv că "las´ că merge!" vor apărea pierderi mari.
Deci, această iarnă nu trebuie luată ca etalon! :!: :!: :!:
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde Szilagyi Ovidiu » 07 Mar 2013, 15:34

horia_ch scrie:Atenţionam doar pe cei care s-au apucat de albine de curând, să nu considere că aceasta a fost o iarnă adevărată şi că toate vor fi aşa. Cele mai multe ierni sunt crunte, şi, fără pregătirea din toamnă făcută cum trebuie, pe motiv că "las´ că merge!" vor apărea pierderi mari.
Deci, această iarnă nu trebuie luată ca etalon! :!: :!: :!:

Buna
Ce ma sfatuiti cu petele de mucegai?un sfat de impachetare pentru zona de campie?macar la anul sa nu am probleme....:(
Szilagyi Ovidiu

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR