stoenescu gheorghe-gabriel scrie:La ce temp. le-ati mutat?
Asteptam fereastra asta, de vreme buna. Saptamana asta, 1-8 martie s-a nimerit k draqu' , fie eram la job si era vreme buna, fie eram liber si vreme rea, si tot asa. Stupina doar pe lapte praf..la capac
Cand i-am inchis, in jur de ora 10 cred ca erau cca 12 grade. Dupa o ora, la descarcare, au fost 16-17 grade, cu soare stralucitor, adica am prins la fix, tinand cont de perioada in care ne aflam.
Precizez ca i-am mutat de data asta fara sa fi facut vreun control de fond, asa cum erau, impachetati (sumar, de abia acum se impacheteaza ). Singurele interventii la ei sunt 2 randuri de miere, la sac, "pe deasupra ramelor".
Ma bucuram ca azi intru putin in ei, la strans, curatat, verificat. E Innourat si sta sa ploua!!
Vad ca si alti colegi au mutat deja

Unele zone chiar sunt cu probleme , cel putin la mine, acum unde i-am dus, anul trecut am vazut atat polen ce nu puteam sa cred ca exista, primavara. Incepand firav, 1-10martie , si apoi masiv dupa 20-25. Problema la noi, ramane toamna, problema nerezolvata inca. Nu polen, nu nimik, si cu greu ai ce ierna. Nu iernezi ce trebuie...se stie, nu ai cu ce lucra in primavara.
Albina poate trai si fara noi. Noi fara ea...nu!!