Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Baix - Oradea

Mesajde Baix » 29 Iul 2012, 12:18

"Ghizdeiuleste o plantă perenă.
Pentru apicultură ghizdeiul prezintă o importanţă destul de mare, deoarece înfloreştedin a doua jumătate a lunii mai şi până în septembrie.Se polenizează încrucişat, de predilecţie de către albine şi bondari. Producţia demiere este de cea. 20 kg la hectar.
În amestecuri de trifoi şi timoftică, serveşte ca plantă de ademenire a albinelor învederea polenizării acestor culturi."

Apimanual, pagina 201
Baix

Mesajde eucondruz » 29 Iul 2012, 15:05

Ghizdelul ala are ceva potential melifer? ca sunt si la mine pe un camp cred ca vreo 10 hectare daca nu mai bine.[/quote]
Esti boier cu 10 ha pt intretinere si stimularea pontei mai ales pe uscatura asta.
eucondruz

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Sep 2012, 07:14

LA MULTI ANI , prietene !!! sa-ti dea Dumnezeu sanatate , fericire si tot binele din lume !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ovidiu_78 » 27 Sep 2012, 08:11

La multi ani!!! Multa sanatate si numai bine!!!
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde Baix » 23 Feb 2013, 23:24

Bine v-am regasit.
Revin si eu dupa o perioada de inactivitate cu o poza. Am pus turte acum o saptamana si azi au carat polen. Se anunta o saptamana calda la Oradea si sper sa o tina tot asa. De iernat, iernez albinele in oras, intr-o gradina. Sunt ferite de vanturi si e ceva mai cald decat in afara orasului.

Numai bine!
Fişiere ataşate
IMG_0277.JPG
Azi au cules polen
Baix

Mesajde cristyan » 24 Feb 2013, 02:15

Salut Baix,am citit cele 6 pagini comentate ,mia placut mult,frumoase poze, multa ambitie,succes in continuare. Am si eu 5 familii si un roi ,roiul facut de mine incepator :P ,.Iernare usoara.
cristyan

Mesajde ursulakhe » 24 Feb 2013, 14:18

Salutare Cristi
Sa sti ca multa vreme ai fost inactiv dar sa stii ca iti doresc o iernare usoara in continuare ca tare imi este frica ca la noi deacum incolo va veni iarna si un sincer la multi ani
ursulakhe

Mesajde cristyan » 24 Feb 2013, 14:58

Salut Ursulache ,sper sa ne ajute Dumnezeu pe toti apicultori sa trecem cu bine iarana,Saptamana trecuta am prins si eu o zii cu soare si am pus la fiecare cate o punguta de apifonda.Era totu bine.Mai rau putin pentru noi incepatori ,exemplu eu am putine familii,daca pierd din ele (sunt 5 stupi) sper sa nu fie asa.Cam greu la primavara,sa mai inmultim.Sanatate si iernare usoara ati urez si tie . :D ;)
cristyan

Mesajde Baix » 11 Mar 2013, 21:14

salutari din nou. Am o problema cu calculatorul, mai precis cu tastatura si scriu greu din mouse.
Azi am cumparat 100 kg de apiinvert sa intaresc putin roiurile. le-am dat azi o portie si mai e programat pe joi o portie cand voi reveni cu poze.
Pana atunci o poza de acum vreo 2 sapt cu o familie luata la nimereala sa vad daca s-a atins de turta.

Ne vedem joi!
Numai bine!
Fişiere ataşate
IMG_0291.JPG
Baix

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Mar 2013, 21:32

sanatate maxima iti doresc tie si familiei tale !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Baix » 11 Mar 2013, 21:34

Va multumesc si asemenea va doresc si dumneavoastra!
Baix

Mesajde ovidiu_78 » 11 Mar 2013, 23:09

bine ai zis dumneavoastra la batranul Lucian!!! :lol: :lol: :lol:
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde Baix » 11 Mar 2013, 23:13

Dumneavoastra domnule Ovidiu cand va repatriati? Ma gandeam sa dam o fuga pana la Faget.
Baix

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Mar 2013, 23:24

era cat pe-aci sa mergem impreuna , cristi !!! dar Ovidiu intarzie !!! ce sa faci ???
apropo , mi-am recunoscut o rama la tine in stup !!! cea arsa putin !!! :lol: :lol: :lol:
ves.lucian.zabrani

Mesajde Baix » 11 Mar 2013, 23:30

:D
Ne vedem la faget in weekend?
Baix

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Mar 2013, 23:35

eu merg sigur sambata !!! daca vrei sa mergem impreuna , m-as bucura , sincer !!! anunta-ma daca vrei sa mergem impreuna !!! :P :P :P
ves.lucian.zabrani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?