BARBY scrie:DRAGII MEI COLEGI IERI AM AJUNS LA TARA LA STUPINA MEA SI NORMAL CA PRIMUL LUCRU A FOST SA VAD IN CE STADIU SE AFLA STUPII..STUPOARE.......NICI URMA DE PUIET IN NICI UNUL DIN EI REGINELE SUNT PT CA LE-AM VAZUT DAR PUIT NIMIK,,LA MINE IN ZONA E O SECETA DE VREO 2 LUNI NU A PLOUAT DELOC SI S-A USCAT TOT SI EU CRED CA NEAVAND CULES DELOC MATCILE SI-AU INCETAT PONTA..CE MA SFATUITI SAFAC PT CA E PREA DEVREME CRED EU CA MATCILE SA NU MAI PONTEZE....Astept parerile voastre,,stima
BARBY scrie:...STUPOARE.......NICI URMA DE PUIET IN NICI UNUL DIN EI REGINELE SUNT PT CA LE-AM VAZUT DAR PUIT NIMIK,,LA MINE IN ZONA E O SECETA DE VREO 2 LUNI NU A PLOUAT DELOC SI S-A USCAT TOT...
panshe85 scrie:va salut, aceeasi situatie e si la craiova, august,septembrie fara strop de ploaie, desert....insa stupii stau destul de bine, 4,5,6 cativa chiar si cu 9 rame de puiet de toate varstele, asta in data de 10,11 septembrie, insa mentionez ca am facut hraniri de stimulare din 10 august la 3 zile cate 250-400 ml,...
BARBY scrie:....Astept parerile voastre,,stima
gica scrie:BARBY scrie:....Astept parerile voastre,,stima
A zburat puiu cu ata.Acum renunta ca faci rau.Stimularea facuta bine pe seceta de anul asta iti putea aduce 1-2 rame de albina la iernare.Ce buna era la primavara.
Albina este neuzata,va trece iarna.
gica scrie:Ai scris de puiet nu de rezerve.Pune mana si inverteste zahar sau ia viteza la Calafat.Las-o dracului de behoarca de la ACA ca vei avea belele daca e iarna grea.
BARBY scrie:pai si la calafat ce sa fac nea gica? de la ACA mi-au zis ca e apinvert din germania cu nu stiu ce tratamente bla bla bla...
proapis13 scrie:BARBY scrie:pai si la calafat ce sa fac nea gica? de la ACA mi-au zis ca e apinvert din germania cu nu stiu ce tratamente bla bla bla...
Tinere apicultor se vede de la o poshta ca nu prea shtii cum sta treaba cu apiinvertul
Te duci luni dimineatza la Apicola langa teatru ca alta nu-i in Severin si spui ca te-a
invatzat cineva de pe forum ca apiinvertul original made in Germany nu se vinde la butoi
de 300kg asemanator cu cele de la Valcea de la prietenii ,,pocaitzi'
'APIINVERT-ul nu are in compozitzie tratamente
Daca vrei ceva mai ca lumea cu mai multa fructoza incearca Frutosvit
Gaseshti vis-a-vis de ACR langa fostul Modex
Pana una alta citeshte ce s-a scris despre acest produs de pe vechiul forum
salve
gica scrie:Ai scris de puiet nu de rezerve.Pune mana si inverteste zahar sau ia viteza la Calafat.Las-o dracului de behoarca de la ACA ca vei avea belele daca e iarna grea.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori