Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

practica

Mesajde tudorrevnic » 17 Mar 2013, 09:14

Buna ziua,

Sunt din Bucuresti si in vara am primit doi roi cu care pana acum am iesit din iarna si asi dori daca este vreun apicultor prin apropiere de bucuresti pe care sa il ajut in spupina in schimbul unor sfaturi despre apicultura. Eu am roi in judetul olt la 180 km de Bucuresti ceea ce face sa nu pot merge saptamanal la ei din motive economice si din acest motiv in unele din weekenduri pot sa ofer o mana de ajutor unui alt apicultor.

Daca crede cineva ca are nevoie de ajutor astept un semn ori prin mesaj ori pe tel 0740453592

Multumesc
tudorrevnic

Re: practica

Mesajde Albinel » 17 Mar 2013, 20:20

daca vrei sa vezi Snagovul si crezi ca ai ce invata de la mine ..te astept cu drag ..!!
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde tudorrevnic » 17 Mar 2013, 21:00

Albinel scrie:daca vrei sa vezi Snagovul si crezi ca ai ce invata de la mine ..te astept cu drag ..!!

Multumesc de invitatie si sa sti ca am sa o onorez in weekendurile in care nu plec din bucuresti mai tinem legatura
tudorrevnic

Mesajde Albinel » 17 Mar 2013, 21:10

vezi ca ai doua apeluri de pe 0722824399..e numarul meu ..
toate bune !!
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR