Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Fotoklipa

Mesajde fotoklipa » 21 Mar 2013, 02:47

Sa trecem,la..........treaba.Ups.
fotoklipa

Mesajde fotoklipa » 21 Mar 2013, 04:09

"Când am plecat de aici, v-am lăsat săraci şi proşti... Când am revenit, v-am regăsit şi mai săraci şi mai proşti"

http://www.youtube.com/watch?v=duj_84hnc58
fotoklipa

Mesajde fotoklipa » 21 Mar 2013, 04:37

"Când am plecat de aici, v-am lăsat săraci şi proşti... Când am revenit, v-am regăsit şi mai săraci şi mai proşti"

Interesant este cine ne conduce,.....de la ........Noi am dorit,am vrut,dar????.....ei astia,inteligentii.,nu ma pot abtine,aia 7.500.000 de romani au vrut,in era B.....,in acea era, ai plecat tu,nu?,cel ce ma certi si ne certi,cum tocmai el ti-a oferit aceasta oportunitate sa citezi de sus?,citat,prin care din nefericire,ne arati ca nu il cunosti pe Brancusi,Cioran,Eliade,Eminescu,Densusianu(el este cel interizis istoriei noastre),Domnule occidental.Te intrebi de unde vine saracia noastra?Nu din lipsa de "afectiune sau aroganta" pentru munca ,si din tradare,da...din tradarea fata de neam.Sunt unii care cred ca detin adevarul,daca ai fi avut rabdare sa urmaresti filmul ai fi vazut.Din bun simt ,eu m-am autocenzurat,azi constat ca tu continuii aceiasi directie constanta,toti suntem prosti, tu destept,citand,cum era pe vremuri nu?Intrebarea aia?Ce oameni de valoare a dat judetul Giurgiu???Intrebare care te-a pus in con de umbra,parca....De fapt nici nu isi avea rostul,nu?.Singurul lucru care l-am pierdut a fost un prieten,din cauza disputelor noastre,de fapt nu dispute apicole,....in esenta tu nu ai nimic cu apicultura,nu ai nimic nici cu istoria,ai ceva doar cu Romanii,atat.Bai nu ma deranjeaza ca ma faci sarac,....ma deranjeaza ca insinuiezi ca sunt prost,intelegi,mai intelectualule?!?!?Asta ai vrut mereu sa insinuiezi ca esti mai ceva ca mine(nu cu mine,cu poporul),te mandresti,absolut ca inteligenta ta,dar priveste din cine te tragi,asa argumentat,sa nu iti mai fie rusine,..si poate ai bunul simt sa fi mandru.

http://www.youtube.com/watch?v=3yBrbMrAppw
fotoklipa

Mesajde fotoklipa » 21 Mar 2013, 05:24

Sa mai discutam azi,cand din intamplare intalnesc un Belgian,"get"be"get",omul traieste in Romania si este fascinat,...vorbim despre tot,apicultura,agricultura-de fapt el se ocupa ca director de energie verde,dar simte ca un Roman,asa simte,nu ca tine(asa cum simte si printul ala engluzt), si nu minte.De fapt el,vorbeste 5 lmbi:flamanda(o recunosti .nu?),germana,engleza,franceza si romana.PRIETENE NOUA NE LIPSESC FILE DE ISTORIE.File de religie,etc.Am fost vanduti sistematic,nu numai noi ca neam,ci si interese nationale.Priveste mai sus,sa vezi ce inseamna paleogenetica(ai auzit de ea?),si in era lui Hristos,multi au fost cei care s-au lepadat.In concluzie,..nu noi suntem urmasii Romei,si o parte dintre Italieni sunt urmasii nostrii.Mai apicultorule,Germania anul trecut era a 2-a putere apicola,oare???CU CE MIERE SI CU A CUI?Pana la urma poporul nu esti tu,sunt eu,..eu nu recunosc Steagul,nu il recunosc,pe al lor,il apar pe al meu,apar cultura mea,apar Romanii.Eu cu sangele meu"hot",de Giurgiuvean.
Tu doar de "scalzi" in oportunitati politice.Cade el si regimul,si odata cu el si aroganta ta.A fost calul,s-au lamurit,au incercat cu Schengen-ul,au mai vrut si laptele,il au(avem tradatori),curcanii,vor avea tot ,dar incet incet nu pot avea istoria noastra.Azi exista primul Papa care va face lumina.Usor ,usor,adevarul prinde contur,poate vor mai fi oameni platiti,Europa nu isi mai permite sa ne tina in umbra.Azi tremura,intelegi,azi isi dau seama,azi noi din popor consumatori,devenim popor cuceritor.Ups,nasol o recunosc dar ascuns,nu putem permite,sa aveti parte de Schengenl,nu......ca voi ne luati locurile de munca,avem somerii.....Adevaruri tulburatoare.Azi Europa este "oparita"de noi ,o lectie militara,saraci dar viteji....."Când am plecat de aici, v-am lăsat săraci şi proşti... Când am revenit, v-am regăsit şi mai săraci şi mai proşti" ,Ooooo,nu suntem nici saraci dar nici prosti,asta-ii sperie.Suntem singurul popor MONDIAL,cu propietate de 98%,a..... ce mai ai de spus???SINGURII IN ISTORIE.Asa sa ne ajute Dumnezeu.Azi cucerim,Spania,Anglia,Italia,GERMANIA.Ii aducem cu picioarele pe pamant,azi scriem istorie.desi nimeni nu recunoaste.AU TRECUT FILELE ISTORIEI in care noi doar ne aparam,azi cucerim.Nu am vrut,suntem obligatii.Initial au vrut ai lor, azi vor ai nostrii.
fotoklipa

Mesajde Cristian IONITA » 21 Mar 2013, 08:05

fotoklipa scrie:Ce a fost, a fost,nici numai conteaza.De azi raspund doar la obiect,nimic mai mult,comentariile vor fi legate strict de apicultura.Sa-mi traiti cu totii.

am eu vaga impresie ca propria mea persoana nu ar trebui sa se incadreze in partea bolduita

in cazul tau nu stiu cat de adevarata e partea cu "saracia" dar cealalta e cu prisosinta

si uite ce mizerii trebuie sa suportam daca aplici un principiu sanatos fara discernamant .... fata de ceilalti "gratiati" bag de seama ca tu esti singurul care chiar nu meriti asta.

si asa ca sa fiu si un pic baiat bun .... cand "judeci" pe altul nu o face raportandute la tine .... pur si simplu un astfel de sistem de referinta nu poate sa-ti dea decat rezultate eronate .... daca nu te-ai prins de subtilitate iti spun clar negru pe alb ca tu esti o eroare.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde alt stupar » 21 Mar 2013, 10:30

Colega Fotoklipa
menirea unei pagini personale este aceea de a oglindi parte din realizarile si preocuparile propii si nicidecum de a lua in balon pe altii.
Te rog sa ti cunt de acest aspect pe viitor si de asemenea sa incerci sa te abtii de la a polua zeci de topice cu offtopic !
:!:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?