de fotoklipa » 21 Mar 2013, 05:24
Sa mai discutam azi,cand din intamplare intalnesc un Belgian,"get"be"get",omul traieste in Romania si este fascinat,...vorbim despre tot,apicultura,agricultura-de fapt el se ocupa ca director de energie verde,dar simte ca un Roman,asa simte,nu ca tine(asa cum simte si printul ala engluzt), si nu minte.De fapt el,vorbeste 5 lmbi:flamanda(o recunosti .nu?),germana,engleza,franceza si romana.PRIETENE NOUA NE LIPSESC FILE DE ISTORIE.File de religie,etc.Am fost vanduti sistematic,nu numai noi ca neam,ci si interese nationale.Priveste mai sus,sa vezi ce inseamna paleogenetica(ai auzit de ea?),si in era lui Hristos,multi au fost cei care s-au lepadat.In concluzie,..nu noi suntem urmasii Romei,si o parte dintre Italieni sunt urmasii nostrii.Mai apicultorule,Germania anul trecut era a 2-a putere apicola,oare???CU CE MIERE SI CU A CUI?Pana la urma poporul nu esti tu,sunt eu,..eu nu recunosc Steagul,nu il recunosc,pe al lor,il apar pe al meu,apar cultura mea,apar Romanii.Eu cu sangele meu"hot",de Giurgiuvean.
Tu doar de "scalzi" in oportunitati politice.Cade el si regimul,si odata cu el si aroganta ta.A fost calul,s-au lamurit,au incercat cu Schengen-ul,au mai vrut si laptele,il au(avem tradatori),curcanii,vor avea tot ,dar incet incet nu pot avea istoria noastra.Azi exista primul Papa care va face lumina.Usor ,usor,adevarul prinde contur,poate vor mai fi oameni platiti,Europa nu isi mai permite sa ne tina in umbra.Azi tremura,intelegi,azi isi dau seama,azi noi din popor consumatori,devenim popor cuceritor.Ups,nasol o recunosc dar ascuns,nu putem permite,sa aveti parte de Schengenl,nu......ca voi ne luati locurile de munca,avem somerii.....Adevaruri tulburatoare.Azi Europa este "oparita"de noi ,o lectie militara,saraci dar viteji....."Când am plecat de aici, v-am lăsat săraci şi proşti... Când am revenit, v-am regăsit şi mai săraci şi mai proşti" ,Ooooo,nu suntem nici saraci dar nici prosti,asta-ii sperie.Suntem singurul popor MONDIAL,cu propietate de 98%,a..... ce mai ai de spus???SINGURII IN ISTORIE.Asa sa ne ajute Dumnezeu.Azi cucerim,Spania,Anglia,Italia,GERMANIA.Ii aducem cu picioarele pe pamant,azi scriem istorie.desi nimeni nu recunoaste.AU TRECUT FILELE ISTORIEI in care noi doar ne aparam,azi cucerim.Nu am vrut,suntem obligatii.Initial au vrut ai lor, azi vor ai nostrii.