Ma numesc Alin Ilisescu si am 27 de ani. Sunt nascut in Suceava, locuesc in Iasi de 8 ani.In 2008 am terminat facultatea de Informatica(Cuza). Sunt casatorit si am o fetita de un an si sapte luni (Miruna).
In 2008 tatal meu a decis sa-si implineasca o dorinta veche si sa achizitioneze doua familii de albine. Pot spune ca asa a inceput si pasiunea mea. Impreuna am citit, ne-am documentat, am suferit intepaturi
In 2010 m-am casatorit si am hotarat sa-mi pun pe picioare o ministupina in Iasi, pentru a fi aproape si pentru a avea mai mult timp sa ma ocup. Tata Socru mi-a confectionat 10 stupi dadant 12 rame pe care i-am populat cu 10 roiuri. 5 cumparati de la un apicultor Sucevean si 5 "cersiti"
In prezent ministupina este locata in Iasi si numara 20 de familii(dupa inmultiri si dupa pierderile automate pe care zic eu ca le sufera un apicultor incepataor si autodidact).
Citesc de mult timp postarile de pe acest forum dar abia saptamana asta mi-am luat inima in dinti si am decis sa postez si eu pe acest forum si sa intru in aceasta comunitatea selecta a crescatorilor de albine.
Va salut respectuos!