vasea57 scrie:buna seara am si eu o mica problema
mia disparut matca de la un roi sau cel putin asa cred deci nu mai e o mica problema e mare
ce as putea face inainte sa raspundeti va rog sa va ganditi la faptul ca e primul an cu albine si inca nu vreau sa le pierd
mam gandit sa caut o regina deci daca aveti vreo una promit ca va fac si cinste pe langa plata dar ce ar fi mai important ar mai avea rost
va rog sa ma ajutati
Adrian Galofteanu scrie:Ma gandeam ca o s-o gasesti! La vremea asta, daca nu este stimulare de loc(nici de la tine, nici de la natura) unele regine isi interup ponta. Sfatul meu:
Incepe o hranire de stimulare 200-300 ml/2zile sau descapacire 1-2 dm si urmareste daca nu incepe sa oua. Eu cred ca va incepe. Daca nu atunci matca va primi o bila neagra si o vei monitoriza atent.
Sa auzim de bine!
vasea57 scrie:Stati putin..... si cu vinul , cum ramane ?????
da nu stati cumva pe langa cotnari ca viu sa cumpar niste struguri si poate facem un must pe la dumneavoastra
cristi_1993 scrie:dar asa, cat costa o matca?...aproximativ..
pin scrie:Anul viitor vreau sa divizez si eu stupul. Aveti idee daca trebuie sa fac comanda (rezervare) de acum pentru o matca imperecheata?
bogdannn scrie:cristi_1993 scrie:dar asa, cat costa o matca?...aproximativ..
depinde de calitate, cantitate, acte, origine, rasa, etc... daca este imperecheata preturile variaza de la 30 lei pana la 100 euro
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 41 vizitatori