gica scrie:Da-i bataie cu batul ca s-a invatat cu ea si apoi hraneste.
un OM scrie:Sincer sa fiu daca nu v-as cunoaste (pe nea Gica), sau daca nu v-as aprecia (Dorindafi) as zice dupa sfaturile pe care le-ati dat ca......multe. Dar , daca ma gandesc mai bine...ezista o explicatie.
paul scrie:gica scrie:Da-i bataie cu batul ca s-a invatat cu ea si apoi hraneste.
Buna seara nea Gica si toata consideratia.Multumesc frumos pt.sfat.Sunt convins ca este de efect,cel putin ca reteta de zahar invertit.
gica scrie:paul scrie:gica scrie:Da-i bataie cu batul ca s-a invatat cu ea si apoi hraneste.
Buna seara nea Gica si toata consideratia.Multumesc frumos pt.sfat.Sunt convins ca este de efect,cel putin ca reteta de zahar invertit.
Cand am citit ce ai scris aici am zi in gand:
Ete-al dracu moldovean asta le are cu gluma.
Acum sa revin,la unificarea aia era bine daca ii stimulai putin pe amandoi,le dadeai ceva bete si apoi puteai sa faci unirea cu ziarul dupa ce scoteai ramele cu puiet din bezmetic.Era mai simplu.
Tine-o minte ca ai nevoie de ea la anu.![]()
![]()
paul scrie:Nene Gica si Andrei Calinescu !!!Sunt de acord partial cu domniile voastre .Intrebare intrebatoare: in cazul in care as aplica aceasta metoda,NU EXISTA PERICOLUL CA ALBINELE OUATOARE SA OMOARE MATCA ??? Stiu cazuri cand albinele ouatoare, chiar au fost scuturate mai departe si au intrat intr-un stup si au omorat matca! Nene Gica mata crezi ca nu mi-ar fi fost mai usor sa aplic metoda recomandata mai sus,mai ales ca am si o constitutie fizica mai" modesta "( 1,90 m si 0,11 to)si mai erau si vreo 34 c afara?.Oricum am retinut metoda de lucru pt.la anul.P.S.Pentru ca sa pot aplica metoda recomandata de mata ma voi inscrie in iarna la niste cursuri la Ovidiu Lipan Tandarica
![]()
Mircea77 scrie:Andrei imi permiti o intrebare: In opinia ta, care este perioada maxima in care un/o roi/familie poate fi scos/scoasa din stadiul bezmetic ?!
Sau mai bine din experienta personala.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 31 vizitatori