kamy scrie:Donbazile,decat sa votez cu mata mai bine votez cu reformistu,de ce am mai spus-o,,daca trebuie dat dam,,io as zice si in masura in care am primit,ca orice vaca a primit si e normal sa dea,o familie de albine n-a primit nici macar o balega din partea stapanirii si ,,cine da cu piatra sa dai cu paine,, io propun sa le dam ce nu ne-au dat si ce merita adica o balega.
A,ca s-a subventionat afacerile agai aca,pai de ce sa nu le ceara bani pe tranzactiile facute.
Socoata e simpla,ai primit musai sa dai,n-ai primit n-ar fi normal sa dai,da cred ca picam pe solutia de mijloc a stapanirilor!!?
Donbazil scrie:kamy scrie:Donbazile,decat sa votez cu mata mai bine votez cu reformistu,de ce am mai spus-o,,daca trebuie dat dam,,io as zice si in masura in care am primit,ca orice vaca a primit si e normal sa dea,o familie de albine n-a primit nici macar o balega din partea stapanirii si ,,cine da cu piatra sa dai cu paine,, io propun sa le dam ce nu ne-au dat si ce merita adica o balega.
A,ca s-a subventionat afacerile agai aca,pai de ce sa nu le ceara bani pe tranzactiile facute.
Socoata e simpla,ai primit musai sa dai,n-ai primit n-ar fi normal sa dai,da cred ca picam pe solutia de mijloc a stapanirilor!!?
Sal'tare!
Pai amice, tu unde sa votezi?....Ca la congres nu cred c-ai sa fii prezent.....
( asa, daca votau pesedistii la congresu' de azi, iesea sigur Udrea, cai "dama buna", vorba lu' Caragiale).....
Lasati voi, care nu le-avetzi cu ACA fitilele si vedetzi-va de federatziile voastre, ca in curtea noastra stim sa ne maturam....Usor, sa nu facem praf, dar fitzi sigur ca o facem.....
Dar daca gresesc si suntetzii si tu si domnu' reformist delegatzi pentru congres, atragetzi-mi atentzia si poate schimbam o parola, bem o cafea, alea, alea, ca baietzii....Ca de gargaragii....
Nu ma crezi?...Intreaba-l pe prietenu' Dragos cum a fost la ultimul congres.....![]()
Sal'tare!
Donbazil - Faget
P.S. Hai ca tot nu m-am prins: scrisoarea anonima de care vorbeam pe forum acu fo doua luni era de la reformist?...
Gheară Tăinuită scrie:domnilor,
vă recomand să urmăriţi procesul legislativ al Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.8/2013 pentru modificarea şi completarea Legii nr.571/2003 privind Codul fiscal şi reglementarea unor măsuri financiar-fiscale.
are numărul PL nr. L22/2013 şi poate fi găsit la acestă adresă http://webapp.senat.ro/senat.proiect.asp?cod=16982&pos=0
unul dintre cele mai importante documente de pe acestă pagină este raportul comun al comisiilor pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală şi al celei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital......
cel puţin la fel de importante sunt cele două anexe ale documentului, nr.1 - amendamente adoptate şi nr.2 - amendamete respinse......
în anexa nr.1, la nr.crt.5, este modificată limita până la care nu se plăteşte impozit pe familiile de albine, de la 50 la 75......
la nr.crt.6, este modificată norma de venit în cazul familiilor de albine, stabilindu-se nivelul de 40 lei/familie pentru ....pragul de peste 75 de familii...
în anexa nr.2 sunt detaliate amendamentele respinse ...
nu am găsit printre ele vreunul prin care să se fi propus scutirea de impozit a apiculturii.....![]()
amendamentele cu pricina sunt puse în seama senatorilor: doina silistru, gh. saghian, c-tin tămagă şi andrei duruţ, psd,
niţă mihai, pc,
niţu remus daniel, luchian dragoş şi ştefan tomoioagă, pnl,
teiu păunescu, pp dd,
tanczos barna, kelemen attila şi korodi attila, udmr.
în acest moment a fost adoptat de senat şi trimis spre dezbatere şi adoptare la camera deputaţilor...
la o primă lectură a raportului reiese că indiferent ce amendamente au fost adoptate în cadrul dezbaterilor din senat, competenţa decizională, respectiv, decizia finală privind adoptarea acestora, aparţine camerei deputaţilor.....
Donbazil scrie:Sal'tare!
Pai daca trebuie, iaca alegem pe reformist si presedinte si ministru si deputat si senator.....Daca omu le face si le stie numa' el pe toate.....De ceilaltzi la ce-o mai fi nevoie.....![]()
Ramane cum am stabilit!.....Ne vedem la congres!....
Sa fim cu totzii sanatosi!
Sal'tare!
Donbazil - Faget
lucky5strike scrie:Don Bazil, de mult timp noi de pe forum ti-am pus deoparte o bila alba... Reformistul cred ca o merita si el!!!
Sebastiane, nu te opri, ca faci o treaba buna!
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori