MIHAI BALS scrie:NOUL SI VECHIUL!
dumy academy scrie:domnul Mihai v am vazut sambata in targ la valcea erati in fortzaaa dupa cumparaturi)
dan juncu scrie:MIHAI BALS scrie:NOUL SI VECHIUL!
Va salut.Citesc cu placere pagina dumneavoastra si va felicit pentru ce prezentati.V-as ramane dator daca mi-ati da cateva detalii cu privire la acea centrifuga(banuiesc ca e Lyson pe 4 rame tangentiala),mai exact daca merg si 8 rame de 1/2 si cum se comporta.Va multumesc si un an bun va doresc !
Donbazil scrie:Sal'tare!
E clar mai oltene!......Te-am prins.....Poza din susul paginii te-a dat de gol!.....AI SI TU PITICI!.....![]()
![]()
![]()
Sal'tare!![]()
Donbazil - Faget
MIHAI BALS scrie:si o poza intr-un magazin de pielarie din maroc.
a-ti fost vreunul in maroc?
Closcutz scrie:Buna sera. V-am citit cu atentie postarile. Mi-a placut ce ati realizat pina acum, stupinele, rulota,centrifuga. Si eu trag din greu sa ajung la suta, acum cum o vrea Dumnezeu. Sunteti multumit d centrifuga? Cum se descurca electric, cum manual? Poate in toamna reusesc si eu sa va cer numarul baiatului cu rulote.
jonny_it scrie:MIHAI BALS scrie:si o poza intr-un magazin de pielarie din maroc.
a-ti fost vreunul in maroc?
Nu am fost dar nici nu merg. Daca trebuie sa intru intr-un magazin de pielarie si dau peste unul cu ochelari de soare?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori