Gabysgg scrie:Acum ce mai zici ???? cred ca trebuie sa pui anvelopele de iarna iarmai ca nu imi venea sa merg la servici
Pai zic acelasi lucru. Discutam de o zapada de o palma, hai sa fim seriosi... Cu un vant cam rece, e adevarat, cred insa ca e o aberatie sa inchizi scolile din aceasta cauza.
(Masina poate ramane si in parcare. Ca sa ajung la birou am nevoie de 11 minute pe jos, sau 15 cu masina, asa ca nu e cazul sa ma vait
Legat de albine... Am vatra bine protejata de vanturi, familiile stranse bine pe rame, chiar daca am estimat ca au hrana suficienta in martie au primit 3 serii de turte. De 2 ori miere cu polen si ultima data, pe 21 martie cate o punga cu miere. Asa ca ce pot face acum este sa astept linistit sfarsitul saptamanii cand vremea se incalzeste din nou si bineinteles sa rezist psihozei create in jurul acestei "zapezi a mieilor".
In scurta mea experienta apicola cele mai mari greseli le-am facut lasandu-ma prins in capcana aceasta, a exagerarilor legate de orice nu pica manusa pe dorintele noastre.
Spor!