cristi arad scrie:este poate ultima perioada a iernii in care trebuie avut grija ca stupul sa nu ramana fara mancare; exista mult puiet la aceasta data (eu in unii stupi am si albina tanara) dat fiind iarna blanda, dar daca stupul ramane fara hranava pieri de foame (consumul fiind mare), puietul fiind numeros.
Mircea_63 scrie:La vremea asta nu putem pune sirop, iar turtele au un continut de apa scazut. Pe cealalta parte, necesarul de apa in stup este destul de mare, iar albinele nu pot iesi din stup sa aduca apa.
Este cazul sa le ajutam? Cum?
Mircea_63 scrie:La vremea asta nu putem pune sirop, iar turtele au un continut de apa scazut. Pe cealalta parte, necesarul de apa in stup este destul de mare, iar albinele nu pot iesi din stup sa aduca apa.
Bambucha scrie:Daca o familie pe 7-8 rame a intrat cu cca 18-20 kg miere in iarna (1 dec), cata mancare era in lada la 1 martie? dar acum la 1 aprilie?
Gabysgg scrie:Inseanma ca ale mele sau grabit sa scape de ea 1 Kg cam in 7-9 zile![]()
Vedem la urmatoarea am pus cam 550-600 g pe 23.03.2013
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator