Asa e jonny..sa zic si eu ceva...eu de cand ma stiu eu,si familia noastra,nu am cumparat rosii,castraveti,legumele si fructele in general(banane portocale,din astea exotice exceptie)de la super marketuri,sau alimentare,sau orice abc,nu domle,merg(em) la piata si acolo luam tot ce trebuie,in primul rand stii ce cumperi,de la cine cumperi,si multe altele,bineinteles ca sunt si acolo bisnitari,etc,dar eu caut oamenii mici,care au productii mici,care nu isi permit sa floseasca chimicale si altele pt cresterea lor(de 3-4 de cand am casa si pamant la tara,cam am de toate),si in al doilea rand ii sprijini pe ei,caci prin cumpararea produselor de la ei ii faci ca sa le cultive in continuare,caci multi nu inteleg ca oamenii de jos sunt talpa tarii,fara ei nu se poate,orice om mare nu poate face nimic fara un om mic,oricat de bogat ai fi daca nu ai avea muncitori,nu ai face nimica
Toti ar trebui sa sprijine intr-un fel sau altul pe acesti oameni,am vazut aici in anglia un lucru la evrei..caci am lucrat mult la ei,in comunitatea lor se sprijina reciproc,nu cumpara de la altcineva daca nu e de-al lor(rare exceptii),poti avea tu un produs cu 1 lira la vanzare si acelasi produs sa-l aibe un evreu cu 4 lire,ca tot de la ala va cumpara..nu mi-a venit sa cred cand am vazut asa ceva,si tot timpul e asa,daca ar fi asa si la noi,am avea si respect pt cei ce trag din greu la pamant,la sapa,etc,ca sa avem noi ce manca...lucru greu sa muncesti pamantul si sa traiesti din asta,cum e la tara la noi...stima si respect pt tot taranul roman
Asa sa fie si cu apicultura,si cred ca asa va fi in curand...speram,oricum eu sunt mic mic mic ca sa fac ceva,ca glasul meu sa poata fi auzit,dar sunt cei mari cu multe familii,ei sa fie linia intai,si restul va merge dupa ei
sanatate la toti
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"