Prima pagină APICULTURA GENERALA INMULTIREA FAMILIILOR DE ALBINE

Discutii despre metodele de inmultire a familiilor de albine , incepand de la cele mai simple metode si terminand cu cele mai complicate .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pretul corect al unei familii de albine in 2013

Mesajde janese » 04 Apr 2013, 22:32

noroc LU!!!
asa a fost si anu trecut...hau,hau..hau sa spunem sursa!!!asta nu se face...doar daca vezi cate unu care vrea sa se ia...ii zici..du-te ma colo si vezi ca cere atata!...anu trecut trantor din arges a trecut pe lmine...ca de stiu pe cineva cu familii...am dat un telefon si l-am trimis...a luat ,acceptabil fata de ce se vehicula pe anunturi...a fost f multumit din ce mi-a zis!!!
stii treaba ce am patit-o anu trecut cand mi-a dat ala peste mana ca a plusat ca disperatu!!!!treburi care nu se fac!!!
janese

Mesajde Albinel » 04 Apr 2013, 22:35

"sa stii ca sunt familii de cat la salcam cu 330 ron in primavara asta"..

-eu stiu si donatori... :lol: sa fim SERIOSI...!!!! si sa ne intrebam ce inseamna familie si la ce data ??? ;) ca mai iau si eu 700... :P janese ..asistam primavara asta ,la o" sceneta reala " foarte trista in apicultura ..eram convis ca ai remarcat-o... :idea:
Ultima oară modificat de Albinel pe 04 Apr 2013, 22:40, modificat 1 dată în total.
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde LUCIAN AVRAM » 04 Apr 2013, 22:39

am avut oferta de cumparat anul asta , roi pe 6-7-8 rame de puiet , cand mi-a zis omu , am ramas cracanat , m-am luat cu treaba vreo cateva zile si am uitat , cand l-am sunat ca m-am hotarat si vreau sa cumpar roii , era tarziu , vanduse TOT , in cateva zile , pretul ? ................................. mic rau de tot fata de ce este pe anunturi .........
concluzia : pretul il face VANZATORUL SI CUMPARATORUL

si acum imi pare rau dupa roii aia :(
LUCIAN AVRAM

Mesajde janese » 04 Apr 2013, 22:40

mi-e simpatic ramniceanu!!!...este pretenu meu...dar nu sunt eu vinovat ca el ma zgandare!!!poate imi mai baga astia o banare!!!! de ma ,, inerveaza,, ramniceanu cine stie ce dracu mai zic!!!
janese

Mesajde Albinel » 04 Apr 2013, 22:43

LUCIAN AVRAM scrie:am avut oferta de cumparat anul asta , roi pe 6-7-8 rame de puiet , cand mi-a zis omu , am ramas cracanat , m-am luat cu treaba vreo cateva zile si am uitat , cand l-am sunat ca m-am hotarat si vreau sa cumpar roii , era tarziu , vanduse TOT , in cateva zile , pretul ? ................................. mic rau de tot fata de ce este pe anunturi .........

vorbesti de 2012..!! ca altfel dam in altele .. :lol:
Salve !! :)
Albinel

Mesajde LUCIAN AVRAM » 04 Apr 2013, 22:44

zi ceva de maidanezele alea , sunt bine ? s-au c*cat pe ele in iarna asta ? :D
LUCIAN AVRAM

Mesajde LUCIAN AVRAM » 04 Apr 2013, 22:46

Albinel scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:am avut oferta de cumparat anul asta , roi pe 6-7-8 rame de puiet , cand mi-a zis omu , am ramas cracanat , m-am luat cu treaba vreo cateva zile si am uitat , cand l-am sunat ca m-am hotarat si vreau sa cumpar roii , era tarziu , vanduse TOT , in cateva zile , pretul ? ................................. mic rau de tot fata de ce este pe anunturi .........

vorbesti de 2012..!! ca altfel dam in altele .. :lol:
Salve !! :)

nu , este vorba de 2013 , roi facuti dupa salcam , este vorba despre o familie din Vaslui , familie care impreuna detin .............aprox 4000 familii , da ai citit bine , 4000 ( patru mii ) familii albine , si nu sunt interesati de 112, 114 sau mai stiu eu ce alte programe , ...........sunt MOLDOVENI de-ai mei :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde janese » 04 Apr 2013, 22:48

maa...scapai de ramnicean si ma luashi tu in primire!!! :lol: ce sa se cace pe ele ma???ce crezi??mai au loc de mine????
ps..semneaza janese cu nosema-n .....!!!!
janese

Mesajde Albinel » 04 Apr 2013, 22:49

LUCIAN AVRAM scrie:zi ceva de maidanezele alea , sunt bine ? s-au c*cat pe ele in iarna asta ? :D

daca te referi la mine...."maidaneza mea" lucra "de zor ..mult mai bine ca "selectionatele altora " ;) :)
Albinel

Mesajde Trantorul@ » 04 Apr 2013, 22:50

CATALIN scrie:parerea mea--asa as cumpara eu
calculez ramele din stup si dupa dau cu pretul
30-rama puiet
25-rama cu mancare pastura etc
15 rama cladita
30-40 matca

Vin si eu sa cumpar de la tine vreo 100 de rame cu mancare si pastura ca albinele mele au gatat papa , da un nr. de telefon sa te contactez.
Sa gandeasca altii pentru noi!!!
Ne meritam soarta cu varf si indesat!!!
Un pierde vara!!!

Sa fi domn ii o intamplare, sa fii om ii lucru mare!!!
Trantorul@

Mesajde LUCIAN AVRAM » 04 Apr 2013, 22:50

janese scrie:maa...scapai de ramnicean si ma luashi tu in primire!!! :lol: ce sa se cace pe ele ma???ce crezi??mai au loc de mine????
ps..semneaza janese cu nosema-n .....!!!!

:lol: , cauta prin casa , sigur mai gasesti un piramidon , ceva .... :D
LUCIAN AVRAM

Mesajde Albinel » 04 Apr 2013, 22:54

LUCIAN AVRAM scrie:
nu , este vorba de 2013 , roi facuti dupa salcam , este vorba despre o familie din Vaslui , familie care impreuna detin .............aprox 4000 familii , da ai citit bine , 4000 ( patru mii ) familii albine , si nu sunt interesati de 112, 114 sau mai stiu eu ce alte programe , ...........sunt MOLDOVENI de-ai mei :)

sa ne mandrim cu ei ..pe viitor... si ei cu noi.. ;) :)
si sa tina steagul sus ..!!
Albinel

Mesajde delorin I » 04 Apr 2013, 23:21

Eu astazi am dat de 2 persoane care se tin sus si tare ca vand cu 50 Rama..in conditiile in care la ei inca e zapada si vor sa-i dea la sf. de apilie...dar tot astazi am dat de cineva care avandut 40 de familii cu preturi intre 300 si 350 famila, in asa hal incat la 4 apilie nu mai are nimic de dat...sa ma mai las pacalit inca o data? E drept ca am luat doar 2 familii, dar adevarate cu 450 anul trecut in iulie...oricum e putin probabil sa vad la careva familii la sf. de apilie cum le am luat eu pe cele 2 in iulie...deci- nu sunt dispus sa dau 50 pe rama...si eu sunt debutant!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Mircea_63 » 04 Apr 2013, 23:30

Delorine, d`apoi conteaza mult sa le iei in aprilie sau in iulie.
Pentru cel pe care dau in aprilie 450, daca dau cel mult 300 in iulie la aceeasi configuratie.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Trantorul@ » 04 Apr 2013, 23:42

delorin I scrie:Eu astazi am dat de 2 persoane care se tin sus si tare ca vand cu 50 Rama..in conditiile in care la ei inca e zapada si vor sa-i dea la sf. de apilie...dar tot astazi am dat de cineva care avandut 40 de familii cu preturi intre 300 si 350 famila, in asa hal incat la 4 apilie nu mai are nimic de dat...sa ma mai las pacalit inca o data? E drept ca am luat doar 2 familii, dar adevarate cu 450 anul trecut in iulie...oricum e putin probabil sa vad la careva familii la sf. de apilie cum le am luat eu pe cele 2 in iulie...deci- nu sunt dispus sa dau 50 pe rama...si eu sunt debutant!

Asa ca sa stii si tu cine stie si le prepara pentru el de cules , ale tale alea din iulie erau mici copii pe langa astea de la sfarsit de aprilie inceput de mai ,, numai ca familiile alea nu sunt de vanzare " , si daca mai vrei in iulie iti vand eu 70 de bucati cu tot cu lazi la 600 ron bucata.
Apropo cum arata acum familiile alea ale tale da pe bune ?
Sa gandeasca altii pentru noi!!!
Ne meritam soarta cu varf si indesat!!!
Un pierde vara!!!

Sa fi domn ii o intamplare, sa fii om ii lucru mare!!!
Trantorul@

Mesajde Dragos2006 » 04 Apr 2013, 23:45

janese scrie:la icda matca in sezonul 2013 este 70 ron
.

Mestere 70 fara TVA ! deci 70 + 16,8 = 86,8 lei.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INMULTIREA FAMILIILOR DE ALBINE