ovidiu_78 scrie:Frumoase filme,ala cu doua rame arata bine...deci se poate ierna si asa
Sanatate
Da se poate ierna si nu pun nimic altceva in restul spatiului din corp , dar primavara asta nu cred ca se vor dezvolta ca in precedentele ,acest puiet s au starea lui prezenta in anii anteriori era la max 2-3 saptamani la iesirea din iarna, acum daca il fac pe sase de puiet pana la salc. este super dar cred ca pe 5 va iesii.ORICUM ar fi si pe 6 rame nu o sa fie populatia acelora care sun pe 5-6 acum in aceeasi ipostaza,deci anul asta sunt c am lesinati ,VORBA LUI BAZIL, ...eheee sa nu spun ALTFEL.... acuma ... depinde de Reg. la asta este una cu alb, anul trecut pe timpul asta avea 9 rame la fel de FULL, am facut primul starter din el /6 rame si pana la salc, pana la inceputul ploilor din salc. ajunsese de la 4 pe 8,deci diferenta este datorita secetei prelungite, ne- stimularii ca am fost plecat si lipsei de POLEN de la sf verii pana toamna tarziu, am una cu verde la fel poate chiar un pic mai dezv. sa vedem daca se duce pana in toamna,ponta are tot bine numai miscarea este inceata dar o sa ma aleg cu botci de SL.