adrian.vintila scrie:Cu cel din lidl nu o sa puteti asambla rame.nu cu modelul acesta. o sa vedeti si de ce.
Jean Valjean scrie:adrian.vintila scrie:Cu cel din lidl nu o sa puteti asambla rame.nu cu modelul acesta. o sa vedeti si de ce.
Ieri i-am facut rodajul....merge de minune, dar cu o presiune peste 4 bar.
Sub 4 bar scoate doar ...fâsâituri.
La rame merge de minune , doar ca e putin cam greu sa dai capsa laterala, deoarece sistemul de protectie, care activeaza tragaciul, este destul de lat, astfel incat capsa intra la limita in leatul de sus.
Am ramas uimit ce economie de timp se face utilizand un capsator in locul ciocanului.
Jean Valjean scrie:adrian.vintila scrie:Cu cel din lidl nu o sa puteti asambla rame.nu cu modelul acesta. o sa vedeti si de ce.
Ieri i-am facut rodajul....merge de minune, dar cu o presiune peste 4 bar.
Sub 4 bar scoate doar ...fâsâituri.
La rame merge de minune , doar ca e putin cam greu sa dai capsa laterala, deoarece sistemul de protectie, care activeaza tragaciul, este destul de lat, astfel incat capsa intra la limita in leatul de sus.
Am ramas uimit ce economie de timp se face utilizand un capsator in locul ciocanului.
Mircea_63 scrie:Au gresit aia pretul...![]()
La 49.9 este asta....sau ai schimbat etichetele
balanescuadrian scrie:mi-am cumparat un compresor si capsator pneumatic...dar mi-am dat seama ca nu stiu care sunt lucrarile de intretinere..... adica ...
1. cum se unge pistolul pneumatic;
2. ce alte lucrari de intretinere se executa![]()
.... \
sunt total afon la mecanica ..dar invat repede
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori