Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Razvan HD

Mesajde Arhivistu » 19 Apr 2013, 21:53

daca ai ceva cules o vor cladii,daca nu...mai greu ;)
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde Trantorul@ » 19 Apr 2013, 22:41

Daca nu sunt tari familiile si ai faguri construiti lasa pana la salcam , altfel numa le dai peste cap cu foitele acum dupa ce primavara am avut .
Sa gandeasca altii pentru noi!!!
Ne meritam soarta cu varf si indesat!!!
Un pierde vara!!!

Sa fi domn ii o intamplare, sa fii om ii lucru mare!!!
Trantorul@

Mesajde Razvan HD » 19 Apr 2013, 22:46

Trantorul@ scrie:Daca nu sunt tari familiile si ai faguri construiti lasa pana la salcam , altfel numa le dai peste cap cu foitele acum dupa ce primavara am avut .

Am si constriti , atunci o sa le pun gata construiti .
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."
Razvan HD

Mesajde Razvan HD » 22 Apr 2013, 15:50

Sa pun si eu 2-3 poze de la aniversarea de 15 ani .... :D
Fişiere ataşate
DSCI0144.jpg
DSCI0138.jpg
DSCI0135.jpg
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."
Razvan HD

Mesajde Razvan HD » 22 Apr 2013, 15:53

Si acum sa trec la lucruri mai serioase... :D
Saptamana trecuta a trebuit sa merg si la padure ...
Fişiere ataşate
P210413_18.23.jpg
P210413_18.22.jpg
P210413_18.06.jpg
Razvan HD

Mesajde Razvan HD » 22 Apr 2013, 15:54

Greu ii lucru cu busteanu , treaba e ca iasa banu :lol: :lol:
Fişiere ataşate
P210413_18.32.jpg
P210413_18.25.jpg
Satul dupa o zi de munca ...
Razvan HD

Mesajde stefanmadalin » 22 Apr 2013, 16:22

De mici sunteti invatati sa taiati padurea...banu dicteaza,din pacate.
stefanmadalin

Mesajde Razvan HD » 22 Apr 2013, 17:44

stefanmadalin scrie:De mici sunteti invatati sa taiati padurea...banu dicteaza,din pacate.

Padurea unde eram are o anumita vrsta si era parchet cumparat , asa ca era totul in regula , deci nu vad ce nu e bine ?
Razvan HD

Mesajde Cristian IONITA » 22 Apr 2013, 18:02

Mircea .... fara suparare dar aici greseti .... sa tragi de maneca pe unul care are ca si lozinca "treaba e ca iasa banu" e mai degraba asumare de responsabilitate .... in nici un caz atac la persoana.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 22 Apr 2013, 18:10

Razvan HD scrie:
stefanmadalin scrie:De mici sunteti invatati sa taiati padurea...banu dicteaza,din pacate.

Padurea unde eram are o anumita vrsta si era parchet cumparat , asa ca era totul in regula , deci nu vad ce nu e bine ?

pai .... casca mai bine ochii daca nu ai vazut inca .... acolo unde inainte era o padure acum e o zona arida ... bineinteles insa ca tu si altii care au fost alaturi de tine aveti buzunarul un pic mai doldorisit .... numai ca bani azi sunt maine nu mai sunt ... dar padurea care era ieri nu o vom mai avea poate pe vecie.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Razvan HD » 22 Apr 2013, 19:42

Descrierea pe care am pus este dintr-o melodie si am pus semnul de ras ...dar nah faci o gluma si se ajunge la asa ceva ...
Razvan HD

Mesajde Razvan HD » 22 Apr 2013, 19:46

Cristian IONITA scrie:
Razvan HD scrie:

pai .... casca mai bine ochii daca nu ai vazut inca .... acolo unde inainte era o padure acum e o zona arida ... bineinteles insa ca tu si altii care au fost alaturi de tine aveti buzunarul un pic mai doldorisit .... numai ca bani azi sunt maine nu mai sunt ... dar padurea care era ieri nu o vom mai avea poate pe vecie.

Zona aceea arida este drum daca nu ati observat...cat despre buzunar nu este deloc doldorosit pentru ca inca nu am scos investitia ...Daca nu aveti putina cultura despre padura , odata ce am terminat cu taiatul si curatatul crengilor va trebui sa plantam alti ...asa ca nu are rost sa ne certam daca nu stiti cum sta treaba ;)
Cu stima Razvan HD !
Razvan HD

Mesajde stefanmadalin » 23 Apr 2013, 05:31

Ma bucur sa aud ca vei planta altii in loc.
Scuze din partea mea, poti sterge mesajele mele, nu au loc pe pagina ta personala.
stefanmadalin

Mesajde ovidiu_78 » 23 Apr 2013, 07:07

Atentie mare la padure,si la mine la bunicii mei in sat se exploateaza multe parchete,cu tirurile se duc lemne,multi se accidenteaza si au ani de experienta de lucru la padure si totusi...unul de 24 ani a murit acum 2 luni,era baiat bun tare,si eu am mai lucrat o zi doua cateodata la padure,dar trebiue sa fii atent in permanenta,chiar de lucrezi pe taf sau nu
Sanatate si sa te pazeasca bunul Dumnezeu
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde Razvan HD » 23 Apr 2013, 14:54

Parchetul este numai pentru mine si familie ...nu este foarte mare ...
Razvan HD

Mesajde Razvan HD » 23 Apr 2013, 14:55

ovidiu_78 scrie:Atentie mare la padure,si la mine la bunicii mei in sat se exploateaza multe parchete,cu tirurile se duc lemne,multi se accidenteaza si au ani de experienta de lucru la padure si totusi...unul de 24 ani a murit acum 2 luni,era baiat bun tare,si eu am mai lucrat o zi doua cateodata la padure,dar trebiue sa fii atent in permanenta,chiar de lucrezi pe taf sau nu
Sanatate si sa te pazeasca bunul Dumnezeu

E destul de periculos dar daca lucrezi cu atentie nu prea se intampla accidente .
Razvan HD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?