de ignatov andrei » 21 Apr 2013, 13:11
Citat din Daniel Popovici:
"Apicultorii astia sunt cu experienta si deci , destul de inaintati in varsta" si altii ca Andrei
in loc sa fie bagati in seama (sa se foloseasca centralizat si dupa un plan clar valorile genetice pe care le (mai) detin, ca in secolul XX, sa nu zic prea pretentios XXI)
au o singura sansa - sa se bage in seama singuri ( si devin crescatori de matci peste noapte - care-cum, fiecare cu "martoaga" lui mai buna, mai rea, mai diferita, mai colorata), dezorganizat, cu sincope si incoerent - tipic mioritic, ca de 2000 de ani incoace.
De unde "rasa"? (eu vad populatii locale heterogene si tot mai diverse, cu sau fara "impostorii care vor sa se inbogateasca si calca pe cadavre... importand niste goange la cutie. Si nu vor! Nu vor! sa sta saraci si cuminti si sa culeaga roi din copaci si catva kile de miere si sa dea bani pe matci neinperecheate, agresive si neprolifice.")
Ori ai uitat limba romana (ca de matci...), ori chiar esti...
Am lasat eu impresia ca ar trebui sa fiu adunat de pe tarlale, sa fiu folosit centralizat (intr-o rezervatie), la propunerile pretioase ale lui "Special 1"???? Nu ti se pare ca sari calul?!? Masoara-ti cuvintele cand faci propuneri, pentru ca ma confunzi cu cel caruia i-ai dat o strachina de fasole si ati mancat amandoi cu aceeasi lingura!
Ultima oară modificat de
ignatov andrei pe 21 Apr 2013, 13:21, modificat de 2 ori în total.