Trantorul@ scrie:Daca nu sunt tari familiile si ai faguri construiti lasa pana la salcam , altfel numa le dai peste cap cu foitele acum dupa ce primavara am avut .
stefanmadalin scrie:De mici sunteti invatati sa taiati padurea...banu dicteaza,din pacate.
Razvan HD scrie:stefanmadalin scrie:De mici sunteti invatati sa taiati padurea...banu dicteaza,din pacate.
Padurea unde eram are o anumita vrsta si era parchet cumparat , asa ca era totul in regula , deci nu vad ce nu e bine ?
Cristian IONITA scrie:Razvan HD scrie:stefanmadalin scrie:De mici sunteti invatati sa taiati padurea...banu dicteaza,din pacate.
Padurea unde eram are o anumita vrsta si era parchet cumparat , asa ca era totul in regula , deci nu vad ce nu e bine ?
pai .... casca mai bine ochii daca nu ai vazut inca .... acolo unde inainte era o padure acum e o zona arida ... bineinteles insa ca tu si altii care au fost alaturi de tine aveti buzunarul un pic mai doldorisit .... numai ca bani azi sunt maine nu mai sunt ... dar padurea care era ieri nu o vom mai avea poate pe vecie.
ovidiu_78 scrie:Atentie mare la padure,si la mine la bunicii mei in sat se exploateaza multe parchete,cu tirurile se duc lemne,multi se accidenteaza si au ani de experienta de lucru la padure si totusi...unul de 24 ani a murit acum 2 luni,era baiat bun tare,si eu am mai lucrat o zi doua cateodata la padure,dar trebiue sa fii atent in permanenta,chiar de lucrezi pe taf sau nu
Sanatate si sa te pazeasca bunul Dumnezeu
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori