ignatov andrei scrie:Mai Kamy, tu nu pricepi ca acum...se cauta matci care fac MUZICA, nu...miere?!?
kamy scrie:hai bre nu mai faceti pe dumneavoastra,care ati mancat miere mai dulce si mai linistita de la matci streineze decat de la cele autohtone,pai la cele straine tre sa stai la ele cu troaca la fel ca la porci,de agresive no.1!ati putea sa-ncercati o incrucisare cu gauni si sa-i adaugati la fiecare albina cate doua traiste ca la catar!
ignatov andrei scrie:Mai ...Ruben... mai vrei...?1?
Am cu ce... ma...!
ignatov andrei scrie:Mai fratilor, voi cresteti gaini... eu ULII!
Ruben scrie:Propun, in interesul pastrarii calitatilor albinelor autohtone, subventionarea ...
kamy scrie:daniel cand idealu e prea sus pus de nu ajunge nimeni la dansul,ne zbatem in mocirla realitatii!ca ideal si comunismu erea brici!
dar sa nu uitam ca si la liniile superameliorate,,,atent selectionate,, vor fi tot cele trei calitati; varfuri , medii si rebuturi! datoria noastra in schimb ar fi sa facem ceea ce facem cat de bine putem face si daca am reusit sa spunem ca in biblie ,,santem niste robi netrebnici,am facut ce eram datori sa facem,,!
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator