Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Razvan HD

Mesajde Razvan HD » 23 Apr 2013, 14:56

stefanmadalin scrie:Ma bucur sa aud ca vei planta altii in loc.
Scuze din partea mea, poti sterge mesajele mele, nu au loc pe pagina ta personala.

Nu e nici o problema ...dar sa stiti ca nu toti care au parchet sunt si hoti .
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."
Razvan HD

Mesajde Cristian IONITA » 29 Apr 2013, 10:46

Razvan HD scrie:
Cristian IONITA scrie:
Razvan HD scrie:
stefanmadalin scrie:De mici sunteti invatati sa taiati padurea...banu dicteaza,din pacate.

Padurea unde eram are o anumita vrsta si era parchet cumparat , asa ca era totul in regula , deci nu vad ce nu e bine ?

pai .... casca mai bine ochii daca nu ai vazut inca .... acolo unde inainte era o padure acum e o zona arida ... bineinteles insa ca tu si altii care au fost alaturi de tine aveti buzunarul un pic mai doldorisit .... numai ca bani azi sunt maine nu mai sunt ... dar padurea care era ieri nu o vom mai avea poate pe vecie.

Zona aceea arida este drum daca nu ati observat...cat despre buzunar nu este deloc doldorosit pentru ca inca nu am scos investitia ...Daca nu aveti putina cultura despre padura , odata ce am terminat cu taiatul si curatatul crengilor va trebui sa plantam alti ...asa ca nu are rost sa ne certam daca nu stiti cum sta treaba ;)
Cu stima Razvan HD !

astept cu mare interes si poza cu zona replantata .... dar am vaga impresie ca o sa ramanem doar cu asteptatul

Nu stiu ce intelegi tu prin "cultura despre padure" dar mi-a fost dat sa vad in ultimele zile atat de multe locuri devenite "peisaj lunar" incat nu am nici cea mai mica dispozitie chef sa ascult (citesc) patetisme pe post de justificari.

LE: Razvan - te rog sa nu iei personal interventiile mele .... nu te cunosc personal si cu toate acestea sunt convins ca esti un om de toata isprava (nu e deloc la indemana orisicui sa fie capabil de munca la padure) .... din pacate insa nu esti ferit de influente mai putin fericite .... a taia o padure e un sacrilegiu .... indiferent de cate acte si alte jusrtificari de genu ai fi blindat.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Razvan HD » 29 Apr 2013, 17:09

Cristian IONITA scrie:
Razvan HD scrie:
Cristian IONITA scrie:
Razvan HD scrie:
stefanmadalin scrie:De mici sunteti invatati sa taiati padurea...banu dicteaza,din pacate.

Padurea unde eram are o anumita vrsta si era parchet cumparat , asa ca era totul in regula , deci nu vad ce nu e bine ?

pai .... casca mai bine ochii daca nu ai vazut inca .... acolo unde inainte era o padure acum e o zona arida ... bineinteles insa ca tu si altii care au fost alaturi de tine aveti buzunarul un pic mai doldorisit .... numai ca bani azi sunt maine nu mai sunt ... dar padurea care era ieri nu o vom mai avea poate pe vecie.

Zona aceea arida este drum daca nu ati observat...cat despre buzunar nu este deloc doldorosit pentru ca inca nu am scos investitia ...Daca nu aveti putina cultura despre padura , odata ce am terminat cu taiatul si curatatul crengilor va trebui sa plantam alti ...asa ca nu are rost sa ne certam daca nu stiti cum sta treaba ;)
Cu stima Razvan HD !

astept cu mare interes si poza cu zona replantata .... dar am vaga impresie ca o sa ramanem doar cu asteptatul

Nu stiu ce intelegi tu prin "cultura despre padure" dar mi-a fost dat sa vad in ultimele zile atat de multe locuri devenite "peisaj lunar" incat nu am nici cea mai mica dispozitie chef sa ascult (citesc) patetisme pe post de justificari.

LE: Razvan - te rog sa nu iei personal interventiile mele .... nu te cunosc personal si cu toate acestea sunt convins ca esti un om de toata isprava (nu e deloc la indemana orisicui sa fie capabil de munca la padure) .... din pacate insa nu esti ferit de influente mai putin fericite .... a taia o padure e un sacrilegiu .... indiferent de cate acte si alte jusrtificari de genu ai fi blindat.

O sa va spun un lucru , cel mai destept cedeaza , eu nu am nimic de castigat daca m'as lua cu dumneavoastra la cearta , nu am nici un motiv sa va demonstrez dumneavoastra niste lucruri , si nu cred ca e frumos din partea dumneavoastra sa ma jigniti cat timp nici eu nu am facut-o , as avea urmatoarea rugaminte nu mai judecati omul daca nu il cunoasteti , nu cred ca aveti dreptul sa judecati !
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."
Razvan HD

Mesajde Cristian IONITA » 30 Apr 2013, 10:56

Razvan .... nu ai nimic de demonstrat .... si cu atat mai mult sa te certi .... daca ai inteles ceva din discutia asta e bine pentru toata lumea .... daca nu ai inteles .... nu e cu nimic mai rau decat era si inainte .... nu incepe badarania si ignoranta cu tine.

Un pic pe subiect: http://www.gandul.info/financiar/marele ... v-10762455

statistic stam bine .... in realitate .... stam asa cum suntem ....
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Razvan HD » 04 Mai 2013, 18:18

Va doresc tuturor un Paste fericit alaturi de cei dragi voua !
Numai bine !
Razvan HD

Mesajde Razvan HD » 09 Mai 2013, 11:59

De azi au inceput sa stranga bine si la mine de la Salcam 1 ! Vedem pe maine cum stam cu cantarul ... :D
Razvan HD

Mesajde gica.mosu » 13 Apr 2014, 09:36

Razvane.....LA MULTI ANI.....Si sa cresti mari sa' voinic :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde ignatov andrei » 13 Apr 2014, 09:40

La multi ani, "Razvanel"!
ignatov andrei

Mesajde TDI » 13 Apr 2014, 13:15

La mulţi ani!
TDI

Mesajde Leon » 13 Apr 2014, 16:29

La multi ani!
Leon

Mesajde Mihaita » 13 Apr 2014, 19:52

La multi ani, Razvan
Mihaita

Mesajde delorin I » 21 Iun 2014, 11:31

Si Razvan fuse si se duse...sa fi uitat de albine? :D
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?