Da

..uite inca una faina..face de toate
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=s4u ... =endscreen eu am pus mana pe niste bustean de nuc si de stejar si m-as baga sa-mi fac una alta prin casa, niste mobilier si din una in alta zicea taicamiu ca il cheama pe unul cu nu stiu ce circular sa-l taie, dar e gros si e o idee proasta sa-l tai la circular, una ca e periculos, doi ca nu se prea poate la bustean gros, trei -se pierde mult material..si tot asa, si ma tot uitam ca sculele astea nu-s asa complicate si totusi sunt scumpe.
Mi-as face ceva simplu pt uz casnic sa zic asa sa pot taia un bustean sa-l pun la sipca la uscat si sa am posibilitatea sa-mi fac eu scandura pt ca iesi mult mai ieftin..nu mai intra in pret incarcat, descarcat de nu stiu cate ori, transport, taiere, uscare...ma rog pt uscare rapida trebuie uscator dar...e bun un fierastrau cu banda orizontal la casa omului!
Incerc sa adun ceva material didactic poate ma apuc si pun la un loc piesele si iese ceva fain.
Am vazut ca unii folosesc roti de masina..n-as face asta desi pare o idee buna, e mult prea greu ansamblul, pt ceva mai silentios si precis trebuie volante speciale echilibrate..se gasesc !!