de struan » 09 Mai 2013, 20:40
Am o rugaminte catre cei la care am trimis deja PM. Daca mai sunt persoane interesate, faceti forward la mesajul meu catre ele. Link-urile sunt valabile 10 zile incepand de ieri. Am rugamintea sa trimiteti tot PM la cei interesati. Nu doresc sa apara discutii. Cand va fi un numar suficient de persoane care au reusit sa instaleze, putem discuta apoi de interfata si customizari. Personal, voi mai raspunde la cereri si intrebari legate de program doar in seara aceasta aici pe forum, restul intrebarilor si cererilor le voi trata pe adresa furnizata in PM. Imi este mai usor sa administrez de acolo toate cerintele pe acest subiect. Nu imi plac publicitatea si nici discutiile in contradictoriu. Pe acest topic consider subiectul incheiat. Pe alte subiecte legate de apicultura si de aceasta frumoasa meserie voi discuta cu placere cu oricine aici pe forum, pentru ca in zona asta consider ca stiu suficient de mult cat sa imi dau seama de cat de mult nu stiu, mai ales ca sunt aici profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Consider ca esti profesionist intr-o meserie daca traiesti din ea. Nu e cazul la mine in ceea ce priveste apicultura.
Va multumesc pentru intelegere.