Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: fetitele mele dragi

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Mai 2013, 06:02

multumesc frumos pentru gandurile bune !!! sa va dea Dumnezeu sanatate , putere si tot binele din lume !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Lucian63 » 11 Mai 2013, 09:36

seller881 scrie: oamenilor indoctrinati ... in cei care arata un drum nou"
... le apare mancarea pe masa sau orice vor ei...

Respect libera opinie... Departe e de mine "indoctrinarea", ci din contra mereu caut sa fac totul intr-un mod diferit, dar onest si prin fortele proprii!
Normal ca nu vine totul "tac-pac", ci prin multa munca si sudoare ... tatal nostru ne-a aratat asta, si ii respect memoria dansului. Dar daca ti-as povesti clipele de cumpana si cele de beatitudine petrecute, m-ai crede tu "sarit de pe drum"!
Sa fii fericit!
Lucian63

Mesajde danielmihai » 11 Mai 2013, 12:31

Lucian63...raspunde-i doar cu ce vrea sa auda, daca nu vrei sa te balacareasca ca pe altul care a vrut sa-l ajute si l-a facut sa regrete ca a raspuns! Specia noastra nenorocita? nu stiu de ce specie vorbesti dar cu siguranta noi nu facem parte din ea!Vino cu argumente mai puternice, nu ca esti tu frustrat ca altii au si altii n-au!
Sa ne scuze domnu' Lucian ca i-am stricat pagina!
danielmihai

Mesajde BeesDream » 11 Mai 2013, 12:55

danielmihai scrie:Lucian63...raspunde-i doar cu ce vrea sa auda, daca nu vrei sa te balacareasca ca pe altul care a vrut sa-l ajute si l-a facut sa regrete ca a raspuns! Specia noastra nenorocita? nu stiu de ce specie vorbesti dar cu siguranta noi nu facem parte din ea!Vino cu argumente mai puternice, nu ca esti tu frustrat ca altii au si altii n-au!
Sa ne scuze domnu' Lucian ca i-am stricat pagina!

mda... ce sa spui si tu acum :lol: pentru simplul fapt ca sunt ateu si cand vad sau aud cuvantul "Dumnezeu" ma zgarie pe creier iar de spus e prima oara cand spun ma faci tu frustat... cu alte cuvinte faci cam ce am spus si prin citatul ala "arunci cu pietre in mine" :lol: Credintele sunt cele care despart oamenii, indoiala ii uneste iar religia sa nascut cand primul ticalos a intalnit primul prost ! :lol:
Inchid subiectul ca nu vreau sa stric pagina domnului Lucian :) Sanatate!
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde danielmihai » 11 Mai 2013, 13:02

Nu merg mai departe...inca odata scuze domnului Lucian!Numai bine!
danielmihai

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Mai 2013, 14:44

nu va mai scuzati , ca cine se scuza se acuza !!! :lol:
sunteti toti prietenii mei !!! si ateii , si protestantii si ortodocsii !!!
fac parte din a treia categorie !!!
sanatate maxima voua si familiilor voastre !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde danielmihai » 12 Mai 2013, 11:33

multumim la fel!
danielmihai

Mesajde ves.lucian.zabrani » 13 Mai 2013, 14:05

saptamana trecuta , vineri sarbatoare mare !!! la Bodrog s-a facut acatist , sfintire de apa ( am facut si poza acolo ) , liturghie si maslu !!! toate una dupa alta !!! :P :P :P
Fişiere ataşate
rsz_picture_021.jpg
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 13 Mai 2013, 14:08

ieri am fost la stupi !!! la cei cu caturile pline am mai intercalat cate un cat !!! din pacate , astazi s-a racit bine !!! afara sunt 14 grade !!! mai vedem noi daca o mai fi ceva de salcamul de anul asta sau plecam acasa !!! :P :P :P
Fişiere ataşate
rsz_2picture_022.jpg
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 13 Mai 2013, 20:56

azi am rarit piersicile din piersicii mei !!! cartea spune ca rarirea se face in jur de 10 cm una fata de alta !!!
puteti vedea ce de piersici sunt prin iarba !!! :P :P :P
Fişiere ataşate
rsz_5picture_007.jpg
rsz_1picture_009.jpg
rsz_1picture_018.jpg
ves.lucian.zabrani

Mesajde ignatov andrei » 13 Mai 2013, 21:28

Ce bine ca la voi cresc piersici! Eu ma chinui de 20 ani si nu reusesc sa mananc mai mult de 20 de piersici, din pomii mei! Arata frumos, infloresc, dar frigul...
ignatov andrei

Mesajde ves.lucian.zabrani » 13 Mai 2013, 21:45

sa stii ca anul trecut am avut doar 5 piersici in toti cei 8 piersici !!! au inghetat mugurii florali in februarie anul trecut !!!
interesant ca cele 5 piersici au fost in doi piersici , cei mai tarzii !!! :P :P :P
ves.lucian.zabrani

Mesajde delorin I » 14 Mai 2013, 20:00

Mai spuneti cate ceva despre aceasta rarire a fructelor...pana la dumneavoastra nici nu am citit nici nu am auzit! Poate ne recomandati si o carte...
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde liviutzbogos » 14 Mai 2013, 20:11

BeesDream scrie: religia sa nascut cand primul ticalos a intalnit primul prost

Dragule, religia a aparut odata cu primii oameni...si ca sa nu zici ca aduc in discutie pe Adam si Eva, aduc in discutie primele civilizatii... Egiptenii, sumerienii, fenicienii, toti credeau in Dumnezeu. Ca fiecare Il interpreta altfel asta e o alta poveste...dar toate civilizatiile au avut religia pentru ca simteau nevoia de Dumnezeu. Asadar, care a fost ticalosul si care a fost prostul? Te rog mult, asa cum tie iti este respectata alegerea de a nu crede in ceva, fiind minoritar, respecta majoritatea care crede in Dumnezeu Cel Adevarat.
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde ves.lucian.zabrani » 14 Mai 2013, 20:18

Liviut , aici vorbeam despre piersici !!! delorin m-a rugat ceva despre o carte in care scrie cate ceva despre piersici !!!
am gasit-o rapid !!! :P :P :P
Fişiere ataşate
rsz_1picture_005.jpg
ves.lucian.zabrani

Mesajde liviutzbogos » 14 Mai 2013, 20:25

Imi cer scuze domnul Lucian dar afirmatia aia m-a cam suparat si am vrut sa ii arat ca nimeni nu a prostit pe nimeni... Din pacate s-a intamplat ca discutia sa fie pe o pagina frumoasa a unui om minunat. Nu pot intelege cum oameni pot trai fara Dumnezeu, dar nu ii condamn, insa nici nu accept ca Dumnezeu Creatorul sa fie calcat in picioare de creatura. Doresc sanatate intregii familii si albinelor si spor in toate. Doamne ajuta! :)
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?