Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Bizdrime , mah , ia de scrie acilea !

Mesajde modigliani » 14 Mai 2013, 21:40

Na mah ! Scrie acuma pana ti-o veni Albastru de Metil !
modigliani

Re: Bizdrime , mah , ia de scrie acilea !

Mesajde BeesDream » 15 Mai 2013, 00:22

hahaha acolo ce avea? :))) sterge naiba postarea asta...
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 15 Mai 2013, 00:49

BD, avea... ca acolo se potriveste toata discutia ca nuca in perete, adica e off topic. Daca vrei sa te Imagine in continuare, va trebui mutata discutia. Ca aici, ca la Batlefield, dar acolo nu e locul ei. Momentan poti alege!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde BeesDream » 15 Mai 2013, 00:51

Mircea_63 scrie:BD, avea... ca acolo se potriveste toata discutia ca nuca in perete, adica e off topic. Daca vrei sa te Imagine in continuare, va trebui mutata discutia. Ca aici, ca la Batlefield, dar acolo nu e locul ei. Momentan poti alege!

:))) pe tine te rog sa imi spui cum naiba bagi icon-urile alea :lol:
BeesDream

Mesajde BeesDream » 15 Mai 2013, 00:54

apropo :D acum vizionam minunea asta si ma intreb in cat naiba timp oi ajunge si eu asa sau daca oi ajunge vreodata :lol:

BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 15 Mai 2013, 00:58

BeesDream scrie::))) pe tine te rog sa imi spui cum naiba bagi icon-urile alea :lol:

In alta viata am fost var de-al treilea cu Mafalda. Nu stiu de unde stiu, dar stiu. ;) Am mereu in buzunar cateva!

In calitate de moderator iti solicit sa alegi unde sa mutam discutia de la Religie. Daca nu hotarasti, dimineata o mut unde consider eu.
Mircea_63

Mesajde BeesDream » 15 Mai 2013, 01:03

Mircea_63 scrie:
BeesDream scrie::))) pe tine te rog sa imi spui cum naiba bagi icon-urile alea :lol:

In alta viata am fost var de-al treilea cu Mafalda. Nu stiu de unde stiu, dar stiu. ;) Am mereu in buzunar cateva!

In calitate de moderator iti solicit sa alegi unde sa mutam discutia de la Religie. Daca nu hotarasti, dimineata o mut unde consider eu.

Si eu in calitate de simplu utilizator va solicit sa stergeti discutiile de la religie ca nu mai discut nimic la ele... :lol: de ce nu imi spuneti si mie de icon-urile alea, ca sunt foarte tari?! :lol:
BeesDream

Mesajde MyBees » 15 Mai 2013, 01:15

"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde modigliani » 15 Mai 2013, 06:35

BeesDream scrie: Ideea cu stuparitul o am de la un amic bun care sta pe strada cu mine si e doar cu un an mai mare ca mine si a preluat stupii de la tatal lui de 6 ani de zile iar vecinul chiar de langa mine care are in curte vreo 32 33 de stupi si e apicultor de vreo 35 ani si el mi-a promis ca daca ma apuc prima familie mi-o da el gratis si ma invata tot ce trebuie sa invat si ma ajuta cu orice am nevoie. :)

Anul acesta abea astept sa imi cumpar primii stupi insa mi-a spus vecinul meu sa nu imi cumpar pana nu ma testeaza daca sunt alergic la albine sau nu. Sper din suflet sa nu fiu alergic ca ustensilele principale care trebuie oricarui apicultor cand umbla intr-un stup deja le-am cumparat iar cand am fost mic stiu ca am mai fost intepat de albine si nu eram alergic caci doar ma ustura si ma freca mama cu sare :))) Chiar va rog sa-mi spuneti in caz ca sunt alergic daca pot scapa de alergie... :) la primul zbor de albine o sa fiu testat iar dupa test daca nu sunt alergic plec dupa stupi(cutii) care pentru inceput o sa cumpr doar 3 pe care le si populez pentru a invata ce trebuie sa invat iar de la anul o sa imi cumpar din ce in ce mai multi :)

Asa si eu care mi-am descoperit de mic o pasiune in cursele de roabe si pe care le admir de cand eram io mic ca aveam o roaba de jucarie si care era rosie si mai voiam una albastra si ai mei mi-au luat-o de ziua mea si m-am bucurat teribil si am fost foarte fericit atunci de ziua mea cand mi-au luat-o ai mei ca aveam acum si roaba rosie si roaba albastra si le demontam mereu si ai mei se bucurau vazand ca ma pricep la demontat roabele si am vazut ca n-am alergie la roabe de jucarie.Si acuma sunt mai mare si am hotarat sa particip la cursele de roabe si nu stiu inca daca am alergie la cursele de roabe si mai am un vecin care are mai multe roabe vreo 32 33 de bucati si una dintre ele este cea mai frumoasa dintre toate si asa vreau sa am si eu una si mai incolo o sa-mi iau mai multe si vad eu mai incolo daca am alergie la roabe
Asa ca am vorbit cu vecinu meu si m-a sfatuit numai de bine si gata m-am hotarat sa-mi iau roaba cu reactie si sa castig la cursele de roabe si dupa ce castig cursele de roabe o sa-mi iau una si mai frumoasa decat roaba cu reactie pe care vreau sa mi-o iau pentru cursele de roabe si pe urma cre ca plec la peste asa ca n-o sa mai am momentan cum sa particip la cursele de roabe pentru ca sunt la peste si cand ma intorc de la peste o sa am iarasi timp pentru curse si roaba cu reactie functioneaza exact la fel ca roabele normale numai ca n-are manere si am sa-i pun eu o pereche de manere ca si-asa am un ghidon mai vechi prin curte si cred ca a fost ghidonu de la o Ukraina si pe care acum n-o mai am dar mai am ghidonul ei si roaba cu reactie consuma destul de mult la ora cre ca in jur de 32 33 si merge si cu motorina si cu terebentina si cu ceva benzina ciordita de la vecinu meu si sa vezi ce spume o sa faca vecinu meu cand o sa-si dea el seama ca am castigat cursa de roabe cu reactie cu benzina de-am ciordito de la el si el n-o sa aiba cu ce participa si am sa rad de el si-am sa-i spun ca eu nu am alergie si sa vezi ce-o sa se oftice cand o sa vada el ca cand termin cursa de bucurie am sa merg pe-o roata cu roaba mea cu reactie asa ca azi noapte pe la doua doua si ceva s-a constatat o furtuna pentru care n-am putut dormi cu nevasta-mea impreuna in pat ca s-a constatat o extorsiune al unui degajament de intr-o apa acuma plec sa-l caut pe .......
modigliani

Mesajde gigibecalul » 15 Mai 2013, 09:14

...nu eşti sănătos!... :lol: :lol: :lol:
"În mintea mea e numai bine
La mine-n suflet e doar cald
Domesticesc de drag albine
Și-n roua raiului mă scald"
(Sergiu Cipariu)

"Dă-i albinei ce-i trebuie, fără să te zgârcești, și te va răsplăti la prima ocazie."
(C.V.)
gigibecalul

Mesajde Razvan » 15 Mai 2013, 09:49

Sanatos e destul... doar ca are scrcircuitate sinapsele ... iti dai seama cei in dovleacu lui ambuteiaje, semafoare blocate si cand isi da drumul la tot ce a copt peste noapte iese cursa cu roaba, concert pt vioara si violoncel in hard rock caffe,zburatu cu zmenu dupa casa.......pictore te bagi la un Coci ? ( jocu ala cu bile pe pamant cu bani , came..nasturi)
Omnia mea mecum porto
Razvan

Mesajde BeesDream » 15 Mai 2013, 13:15

:lol: ati sters postarile mele de la "religie= mit sau adevar" ati sters ultima postare de aici in care am postat si eu doua icon-uri, si tu modigliani mi-ai raspuns la descrierea mea din pagina personala aici ceea ce nu imi pot da seama cum ai facut si nu e frumos! sa va fie rusine excrocilor :oops: Imagine
BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 15 Mai 2013, 13:59

Postarile de la Religia au fost sterse la solicitarea ta.viewtopic.php?f=38&t=3938#p135135 Postarile DOAR a emoticonelor este contrara regulamentului si au fost de asemenea sterse.

Limbajul folosit de tine iti confera un scurt concediu de 7 zile!
Mircea_63

Mesajde modigliani » 15 Mai 2013, 20:34

Razvan scrie:.......pictore te bagi la un Coci ? ( jocu ala .....)

Nenicule , ma bag oricand .... legat la ochi !
Da' tu esti ferm convins ca vrei la "masa de joc" sa ma ai de oponent ? Nu de alta , da' io cand joc ceva , nene , joc pana la epuizare . A mea sau a celuilalt .

Ca ti-a zis si lumea p-acilea , nu-s tocmai sanatos .... Si daca vrei sa stii mi-am luat si roaba verde . Bine , tre' sa-i umblu putin la tinichigerie si un pic pe la electronica , pt ca am ceva mici probleme la aprindere ..... . Da'-n rest e super ok . Cand vrei te dau o tura .
modigliani

Mesajde gigibecalul » 15 Mai 2013, 20:47

modigliani scrie:Ca ti-a zis si lumea p-acilea , nu-s tocmai sanatos .... Si daca vrei sa stii mi-am luat si roaba verde . Bine , tre' sa-i umblu putin la tinichigerie si un pic pe la electronica , pt ca am ceva mici probleme la aprindere ..... . Da'-n rest e super ok . Cand vrei te dau o tura .

...aia cu alergia la roabe e de toţi banii!...serios!...am râs azi dimineaţă cu lacrimi!... :lol: :lol: :lol:
"În mintea mea e numai bine
La mine-n suflet e doar cald
Domesticesc de drag albine
Și-n roua raiului mă scald"
(Sergiu Cipariu)

"Dă-i albinei ce-i trebuie, fără să te zgârcești, și te va răsplăti la prima ocazie."
(C.V.)
gigibecalul

Mesajde modigliani » 15 Mai 2013, 21:31

Stai domle sa ma edific , dracului ! Daca io chiar am alergie la roabe cu reactie ? Io de unde vrei sa stiu daca am sau n-am pana nu-mi iau una ? Eeeei , Doamne iarta-ma .......

O sa vin sa va spun cum sta treaba .
modigliani

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE