Pun si eu o intrebare:
- oare nu ar fi bine sa punem, direct, niste plasa de gard??????
Cei care insarmam mii de rame, ar trebui sa avem un decalaj creat cu trei ani inainte!
marian67stroe scrie:Ce intrebare desteapta,precis vrei si raspuns la asa intrebare,nu?
Nu crezi ca ar fi mai bine sa ne luminezi si noua mintile cu felul in care insarmezi tu alea cateva mii de rame? Asa poate se inchide mai repede tema aceasta de discutie.
PS. Asteptam niste poze de la cei care insarmeaza rame pe modelul VVV
dandy scrie:Salut
Astea le-am facut astazi ce parere aveti
marian67stroe scrie:Ce intrebare desteapta,precis vrei si raspuns la asa intrebare,nu?
Nu crezi ca ar fi mai bine sa ne luminezi si noua mintile cu felul in care insarmezi tu alea cateva mii de rame? Asa poate se inchide mai repede tema aceasta de discutie.
PS. Asteptam niste poze de la cei care insarmeaza rame pe modelul VVV
Mircea_63 scrie:Probabil sunt eu mai puturos, dar daca am de ales, prefer o varianta de insarmat simpla si rapida, chiar daca s-ar mai rupe cand si cand cate un fagure, decat o metoda cronofaga. Daca ai acolo cativa stupi, de hobby, poti sta toata iarna la bibilit Crezi ca daca am mai putini stupi am prea mult timp sa stau sa bibilesc la insarmat rame in forma de fluture?
Presupun ca in curand va aparea masina automata de insarmat. Cererea exista! Intotdeauna dupa cerere apare cineva cu solutia. Ramane de vazut cat va costa.
Au facut deja faguri gata insarmati ca sa nu ma fie nevoie de masina de insarmat automata.
Donbazil scrie:Dal'tare!
Mai oameni buni, incepeti si insarmati vertical....... ramele insarmate vertical o sa va tie ani si ani....Ca doara n-or fi prosti strainii astia pe care-i tot copiem, da' nu facem ca ei ci tot cum vrem noi......C'asa suntem obisnuitzi.....
Daca vreti calitate apai insarmati vertical......Ondulatorul este unealta secreta, care face diferentza.....![]()
Sal'tare!
Donbazil - Faget
cristi_vidican scrie:Să vezi ce frumos arată acea ramă însârmată băgată la un roi natural după ce căpăcește puietulZici că sunt străzile din satele din Arand, cel puțin partea dintre Bihor.
![]()
SummerCat scrie:cristi_vidican scrie:Să vezi ce frumos arată acea ramă însârmată băgată la un roi natural după ce căpăcește puietulZici că sunt străzile din satele din Arand, cel puțin partea dintre Bihor.
![]()
Cristi, am avut azi o satisfactie cum nu crezi. Am vazut o rama de-a mea, tip "zabrea " cu puiet capacit, nici urma de "ulitze". Dar am si tras binisor cazne ca sa ingrop fiecare nod si sarma.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori