ignatov andrei scrie:Atunci... dai inainte cowboy (pardon... apicultorule)!
BeesDream scrie: Arata o dovada clara ca a existat Iisus
BeesDream scrie: Mi-am luat costum, am tot ce-mi trebuie, cat de curand imi iau albine ..... ( citat aproximativ )
Aia zic si io !Florin Dobre scrie:Faptul ca si-a luat costum e laudabil.
Este foarte importanta ! Fac aici apel la cei de-au prin vremurile la care ne faceam "in vene" Decretu' 400 .....Florin Dobre scrie: Protectia muncii este importanta inainte de a te apuca de treaba.![]()
Imping la roaba intotdeauna cu prezervativ . Intra in viteza mult mai usor decat fara . Ca stii ? Prezervativele sunt date cu un ulei d-ala smecher de aluneca de numa' ! ..... Uneori imi pun chiar si doua , unu' peste altu' . Vecinu' meu , mentoru' meu in ale curselor de roabe , foloseste o anvelopa veche de Mobra lu care i-a facut un nod in fata si lu care-i da mereu cu vaselina grafitata . Stiu sigur ca n-a avut vreodata probleme ..... Dracului , vorb-aia , e mentor ! Nu-i fitecine ! Numa' ca nu s-a prins inca de faptul ca io i-am ciordit terebentina . Sper sa nu se prinda .......Florin Dobre scrie:Modigliani, sa nu-mi zici ca impinsul la roaba il faci fara protectie.
Domle , cu boalele mai e cum e ..... Ca iei buline , mai iti faci o injectie in c*r , ..... scapi pana la urma .... Da' cu urmasii e mai nasol ! Nu de alta , dar nu-mi pot imagina cum sa fie roaba la ginecologie facandu-si ecografie lunar , nu-mi pot imagina cum poate alapta , si nu-mi pot imagina cum sa am copii ..... pe-o roata ! Ajunge ca sunt io-ntro doaga ...Florin Dobre scrie:Risc de boli si de urmasi neasteptati.
BeesDream scrie:Acum ai venit si tu cu explicatii cum vin popii si profesorii de religie care tot tin sa indoctrineze lumeaPovesti d-astea sa spui si tu copiilor care vrei sa le inradacinezi persoana imaginara in cap iar ce vrei tu sa spui ca nu exista ATEI in adevaratul sens al cuvantului?
BeesDream scrie:Un ATEU este un adept al ateismului
modigliani scrie:Gata nene . Uite , ..... nu mai fac . Da' promiti ca nici tu nu mai faci ?
De fapt tu nu trebuie sa faci ceva anume ca sa ma determini sa-ti spun sa nu mai faci ..... E de-ajuns sa scrii . Ceva , orice , ca tot aiaie .BeesDream scrie:pai am mai facut ca sa mai fac?
BeesDream scrie: mai bine spune-mi ceva despre albine
BeesDream scrie:mai bine spune-mi naiba de ce nu mai primesc mail de informare ca mi sa raspuns pe forum
BeesDream scrie: si mai lasa mistocareala asta
ves.lucian.zabrani scrie:si eu am una exact ca a ta !!! eu zic sa o lasi asa cum este !!! daca doresti sa o modifici , eu zic ca nu faci bine !!!
![]()
![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 7 vizitatori