nu-nu...
o fi mare internetul asta cu youtubele lui cu tot da` asa ceva inca n-am gasit...
mai degraba e vorba de o confuzie.
am gasit 20 lazi plineeee de botci...
marti imi iasa reginele, din cresterea proprie....
dilema mea e urmatoarea:e asa multa albina incat mi e imposibil sa gasesc regina,daca mai este.
am dadant 12/ cat 1/2.
cum sa procedez cu ei?sa divizez in 2 fiecare fam , lasand in fiecare parte cate o botca?in una din parti poate e si vreo regina pe care nu am vazzut-o.
Trantorul@ scrie:...
S-ar putea sa ma insel da din ce stiu eu 170$ / stup (sau ori si cum peste 100 $) se platea pentru familiile care se duc deasupra plantatiilor, culturilor ... si li se dadea drumul din avion , deci nu mai ai familia respectiva.
tiih scrie:[quote="Dr.Faith"
Semneaza...un mosneag expert in familii de albine provenite din botci de roire naturala,nu ATENT SELECTIONATEIII ci INDELUNG SELECTIONATE,(peste 30 ani vechime,peste 300 stupi...)
Trantorul@ scrie:delorin I scrie:Adi Hodis scrie: ..
ps
in California s-a platit 170 $/ stup la polenizare ... in RO s-a aplicat impozit. Deci aici, incotro merge apicultura ? ...
Te referi subventie de la stat? Eu am vazut ceva filmulete si apicultorii vorbeau cam de 11 dolari de stup amplasat! Sa fi fost pe zi?
S-ar putea sa ma insel da din ce stiu eu 170$ / stup (sau ori si cum peste 100 $) se platea pentru familiile care se duc deasupra plantatiilor, culturilor ... si li se dadea drumul din avion , deci nu mai ai familia respectiva.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 40 vizitatori