E bine ca ati reusit sa treceti peste si sa mergeti inainte!
Nimeni nu si-ar dori sa aiba parte de neplaceri dar asta-i viata
Numai bine!
soicagabriel scrie:Buna ziua tuturor. sunt su eu un apicultor in devenire as avea nevoie de ajutor. am cumparat 30 de famili de albine zilele astea ,Care ar fi prima operatie care trebuie sa o fac la albinele mele acum? am stupi cu o magazie 1/2 deasupra cu sita jos. aAstept ajutor de la cei ce ma pot ajuta
soicagabriel scrie:Buna ziua tuturor. sunt su eu un apicultor in devenire as avea nevoie de ajutor. am cumparat 30 de famili de albine zilele astea ,Care ar fi prima operatie care trebuie sa o fac la albinele mele acum? am stupi cu o magazie 1/2 deasupra cu sita jos. aAstept ajutor de la cei ce ma pot ajuta
ionela-iuliana scrie:informatiile oferite sunt cam sarace, niste imagini mai concrete cu activitatile pe care ar trebui sa le faca un incepator ar fi ideal sa le gasim pe undeva. aveti idee?
soicagabriel scrie:...orce ajutor este bine venit din partea voastra acccept si critici nu ma supar .sper sa trec iarna cu bine .
soicagabriel scrie:am repetat intrebarea pentru ca nu stiam daca am reusit sa o postez pe forum .sunt nou ca membru pe forum si nou ca stupar.am inteles in principiu tot ce trebuie sa fac .rog nea gica daca imi poate da reteta de sirop ca nu stiu unde o gasesc ,sper sa ma familiarizez si cu scrisul si cu cautarile pe acest forum. va multumec si imi doresc sa reusesc si cred ca putin curaj si ajutorul vostru o sa reusesc.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori