Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

ROMANIA .... TREZESTE-TE

Mesajde Cristian IONITA » 01 Mar 2013, 16:42

Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Re: ROMANIA .... TREZESTETE

Mesajde teinegru64 » 01 Mar 2013, 17:11

Flamanzi... :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde warre2012 » 01 Mar 2013, 21:15

De 20 de ani se latra degeaba.1907............!
warre2012

Mesajde EugenVoinea » 03 Mar 2013, 22:07

Poate n-au fost masinile lor!...poate nu vor!...poate nu sunt curiosi!...POATE NU-I LASA !...poate....
..."Invata de la vultur cand umerii ti-s grei Si dute la furnica sa vezi povara ei''... din lirica norvegiana.
EugenVoinea

Mesajde calatorii » 05 Mar 2013, 14:17

Da, Romania trezeste-te, inca dormim si pentru cat timp nu stiu, dar cred ca nu prea curand ne vom trezi din somnul asta pe care il consideram un somn bun :)
Fii turist in Romania!
calatorii

Mesajde modigliani » 18 Mai 2013, 19:20

"Uitete" scria acolo ..... Simamauitat. Sicecredeticamvazut?
Vamzis, scria "uitete".....

.......................................

Bai , mode' , ..... muta careva asta la "aiaie" ?
modigliani

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 21:07

cornelioandanciu scrie: in mina am vazut scris cu creta pe un vagonet "reparatil cacade rota! " :lol:

Da tara asta "cineo" mai repara ? Tot minerii ? Cacadealear roata de neghiobi !

http://ro.stiri.yahoo.com/iliescu-d%C4% ... 07603.html

Si vedeti si comentariile de sub articol . Eventual contribuiti .
modigliani

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 21:15

p.s. Bai , ce dracu , nu modifica nimeni titlul acestui topic ?
modigliani

Mesajde Ioan Guist » 19 Iun 2013, 07:31

Io...l-asmodifica da...mifrica sa nugresesc :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde modigliani » 19 Iun 2013, 07:34

Aiaie .... lasal asa . :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde vlads » 19 Iun 2013, 07:38

Nu oamenii din piata au initiat actele de vandalism, ci imgbfaceordine, asta-i adevarul.
Cat despre mineri, sa-i ierte Dumnezeu...
Ar fi ideal ca numai cine i-a cunoscut sa vorbeasca despre ei, cine a trait in mijlocul lor.
Erau atunci si sunt si astazi niste specimene nu cu mult diferite de animale, o subspecie umana, un fel primate bipede. Nimeni nu i-a descris mai bine decat Rasvan Popescu si Lucian Pintilie, daca stiti despre ce vorbesc eu aici.
vlads

Mesajde akmm » 19 Iun 2013, 10:11

Personal sunt total impotriva unor astfel de fapte. In mod normal reprezentantii statului roman ar trebui sa verifice daca proprietarii acelor masini sunt si platitori de impozite la nivelul valorii masinilor. Dupa cum vad insa si oamenii legii sunt vizati. Prietenii stiu de ce.
Nu e rau sa mai trecem si pe alte site-uri.Spre exemplu, conform calendarului maias, dupa 2012 nimic nu mai fi cum a fost.
Practic am fost atentionati cu doua zile inaite sa ne nastem a doua oara. Daca tinem cont ca acolo sus o mie de ani e ca o zi....
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde modigliani » 19 Iun 2013, 21:04

vlads scrie:Ar fi ideal ca numai cine i-a cunoscut sa vorbeasca despre ei, cine a trait in mijlocul lor.

Bai , n-auzi ! Imi revendic categoric dreptul de-a vorbi despre ei !!!!! Am fost , cum spui , exact intre ei ..... Intre vreo 7 - 8 animale care-mi carau picioare-n gura si racoarde in spate !!!

DA , VORBESC DESPRE EI , AM TRAIT INTRE EI MOMENTE DE GROAZA , LE IAU MORTII-N P...!

Si-acum ma rog in biserica sa-i vad taras , morti de foame , batuti de soarta , sa-i vad cum intind o cutie de margarina pret de-o luna-ntreaga la o sleahta de copii flamanzi ! Cand aud de una ca asta stii ce fac ? Ma p*s pe mine de ras ! Am orgasme spirituale !!!

Mi-au scos atunci ..... 16 ( !!!!! ) dinti din gura ..... Am suferit pe la stomatologi ani de zile , am cheltuit ca un dement mult din banii cu care ar fi trebuit sa-mi cresc copilu' . Acu' e randul meu sa spun : Ma p*s pe copiii lor !

PUNCT , MAH !!!
modigliani

Mesajde modigliani » 19 Iun 2013, 21:05

akmm scrie:Personal sunt total impotriva unor astfel de fapte. In mod normal reprezentantii statului roman ar trebui sa verifice daca proprietarii acelor masini sunt si platitori de impozite la nivelul valorii masinilor. Dupa cum vad insa si oamenii legii sunt vizati. Prietenii stiu de ce.
Nu e rau sa mai trecem si pe alte site-uri.Spre exemplu, conform calendarului maias, dupa 2012 nimic nu mai fi cum a fost.
Practic am fost atentionati cu doua zile inaite sa ne nastem a doua oara. Daca tinem cont ca acolo sus o mie de ani e ca o zi....

Iar faceti "Revolutie" si "Mineriade" , si politica in general , din fotoliu ???
Deh , romanesc caracteristic .......

Facem pariu ca daca scumpesc astia painea , o duc la 3 lei , nu faci altceva decat sa comentezi "nemaipomenit de revoltat" aici pe forum , si-atat ? In situatia ta sunt inca vreo 4000 de useri de p-aici . No ofence .....

Si-n cazul asta ce rost are topicul "Romania , trezeste-te" ? Cata vreme "desteptatoarelor" de pe noptiera le e frica sa vina la Bucuresti sa taraie ca toti dracii !

De la mine sa nu cereti nimic ..... Cand am avut de dat ( o revolutie , doua mineriade , un var mierlit , io si frate-miu batuti si treziti cu apa si picioare-n cap , etc ) am fost huiduit si blamat ..... Gata !
Ultima oară modificat de modigliani pe 19 Iun 2013, 21:48, modificat de 2 ori în total.
modigliani

Mesajde proapis13 » 19 Iun 2013, 21:34

In '90 cind m-am intors de la mare am trecut prin capitala la un fost coleg de armata
Eram eu cu sotia,el la fel luasem masa impreuna si stateam la o bericioaica pe terasa blocului
A venit tatal lui in vizita si din vba in vba m-a intrebat ce lucrez si unde
Lacatus mecanic la o exploatatie miniera i-am raspuns
In secunda 2 s-a innegrit la fata si si-a chemat fiul in camera vecina
Peste 3 minute eram invitat politicos sa le parasesc apartamentul deoarece sederea mea acolo era inoportuna
Sa va mai spun ca eram in celalalt capat al bucurestiului noaptea si nici-un taximetrist nu voia sa mearga in Ferentari??
In Ferentari locuia si locuieste si acum un cumnat fost.....pe la toate institutiile cu nume scurt
La scara blocului mi-a spus ca tatal lui fusese alergat si batut la Universitate
Dupa ce a scapat din mainile atacatorilor de frica a stat ascuns intr-o canalizare 2 zile

Mai incalzeste pe cineva cu ceva daca acum la atata timp de la acele neplacute evenimente vin si scriu aici ca de la Intreprinderea Miniera Mehedinti cu sediul la Valea Copcii NU a fost nimeni la ,,Mineriada''
Tot timpul noi cei de la LIGNIT am fost pusi in aceeasi oala cu cei de la HUILA din Valea Jiului

Imi pare rau pt cele intamplate atunci si a fot singura data cand mi-a fost greu sa mai spun ca sunt miner
Dragi colegi sa stiti ca nu m-am simtit si nu ma simt vinovat cu absolut nimic

Nu cred sa existe pe forum fosti colegi din minerit ce au facut deplasarea la Bucuresti
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde modigliani » 19 Iun 2013, 21:43

proapis13 scrie:
Nu cred sa existe pe forum fosti colegi din minerit ce au facut deplasarea la Bucuresti
salve :D

Si daca o fi vreunu' , MMa-sii de de nenorocit , crezi c-o sa aiba TARIA de-a veni aici sa ceara scuze sau sa recunoasca ca avea c*cat in creieri ???
Neeeeaaaaah ! Sa nu-ti imaginezi asta . Au avut tupeu si curaj numai ca hienele , in trupe organizate si sustinute politic ! Altfel jar mancau in Bucuresti ! Nici nu coborau din autobuze cu picioarele intregi .....

Stii ce-au facut smenarii din Damaroaia ? Au trimis un grup de 5 - 6 pustani sa-i intarate pe "animali" . I-au alergat astia din Romexpo pana-n Jiului ( http://wikimapia.org/#lang=ro&lat=44.48 ... 6&z=16&m=b ) unde-i astepta o busculada d-aia "penala" . Au batut aia la ei ca la Vadu Lat . Vorba ta , au dat in ei ca surdu'-n toba . Sa le arate "animalilor" ca fiecare caine-i leu in curtea lui ..... Din pacate a fost doar un caz izolat .....

Io as fi dat cu napalm pe Romexpo la cuvantarea imbecilului sovietic ..... Si m-as fi pisat pe mine de ras !

Si-as fi dansat de pe muzica din capu' meu de pictor dilau !

modigliani

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE