Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ROMANIA .... TREZESTETE

Mesajde proapis13 » 19 Iun 2013, 22:05

Am vazut ce s-a intamplat acolo si cam peste tot deoarece au fost transmisii life
Se stie ca acolo nu au fost numai mineri ca nu venea ala de la Orizontul 900 din sut
direct la sediul PNTCD,sa zicem si sa se duca direct la arhiva si sa-i dea foc
Sincer imi pare rau si pt tine si pt toti cei ce au avut de suferit;oameni nevinovati
Asta e parerea mea pe marginea acestui subiect delicat
Poate ca sunt nebun de scriu ca sunt miner si am lucrat in minerit
Cred ca nebun ar fi ala de ar scrie ca a snopit cu furtunul de presiune femeia aia imbracata in rochita alba ce trecea pe la Universitate
Imaginea asta o am in minte cand aud de mineriade nu cea cu autobuzele incendiate sau cu vendalismele de pe marile bulevarde
Vba lui Mircea,cred ca am frigiderul gol si ies mai iaftin asa :lol:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde modigliani » 19 Iun 2013, 22:07

Respect prietene .......

Atata va mai spun : N-ATI VAZUT TOT !!! Pana si transmisiile alea "live" au fost instrumentate tot de agariciu sovietic ....... Aveti cuvantul meu de onoare . Stiu ce-am vazut cu ochii mei , si stiu ce-a vazut poporu' la televizor .
Ultima oară modificat de modigliani pe 19 Iun 2013, 22:09, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 19 Iun 2013, 22:21

Pictore, golanule, prietene, vad ca nu zici nimic de Politie si Armata.

Daca animalele alea veneau din fundul pamantului, obositi si manipulati, Armata si Politia depusesera un juramant si se socoteau cat de cat mai scoliti. Trebuiau sa va protejeze. N-au fost cu nimic mai buni decat minerii.

A nu se intelege ca asta diminueaza cu ceva vina inumanitatii minerilor, dar ...mai sunt si altii.
viewtopic.php?f=38&t=3825&p=138336#p138336

Peste 2 ani de la acele evenimente am primit oferta sa intru in Politie. Am refuzat, punandu-mi familia in cap, ca dau cu piciorul unei astfel de ocazii. Azi, de fiecare data cand dau de gaura din buzunar ma gandesc...eram deja pensionar, pensie buna...
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 19 Iun 2013, 22:22

Nene , si daca moare , si daca traieste-n lagar , si daca se face misto de el pe net ..... NU MA INCALZESTE ! Imi cresc copilul intr-o tara vanduta .
Mingea e jucata . E ca la 11 metri : odata ai voie s-o lovesti . Daca javra de "arbitru" muta poarta in timp ce sutez ...... aiaie . Am ratat sansa la gol . Pot p-orma sa-i iau toti mortii ...... ca nu schimb nimic .

ma mai incalzeste ideea c-am sa ma duc si-am sa ma p*s pe lumanarile de la mormantu' lui . Nici asta nu schimba situatia actuala . Ci doar imi va conferi o satisfactie dilie .
Si-i daram si crucea ! N-o merita la cap , zdreanta ordinara .....

Nu ma credeti ca-s in stare ? Vin cu poze , sa mor io !
modigliani

Mesajde modigliani » 19 Iun 2013, 22:34

Mircea_63 scrie:Pictore, golanule, prietene, vad ca nu zici nimic de Politie si Armata.

Vrei sa zic ? Bineeeeeee :

La 13 - 15 Iunie 1990 eram in serviciul militar . Cu aventuri maxime am obtinut o permisie de 4 zile . Am solicitat-o pentru ..... dracu mai stie ce motive . Adevarul era ca frate-miu era-n balconul Universitatii cu Munteanu si cu Sterian si voiam sa-i fiu alaturi .
Numai Dumnezeu isi aduce aminte cum am facut de-am obtinut-o in "stare de situatie " , dar am obtinut-o .

M-am dus sa-l sustin . Am nimerit la Universitate exact odata cu minerii . Cum ne-cum m-am intalnit cu frate-miu care incerca - odata cu Munteanu - sa fuga prin spatele universitatii catre "Cei Trei Ursuleti" . Practic printre Universitate si Arhitectura .
Ne-au prins din doua parti . Ne-au batut pret de ...... multe minute ...... la modul animalic .

A VENIT POLITIA SI ARMATA SI NE-AU SCOS DIN LABELE LOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evident , erau si astia "montati" de catre Iliescu . Dar am simtit in ei o urma de suflet .

.................................................................................................................

Mai greu mi-a fost , dupa multe zile de zacut prin spitale si prin subsoluri de sectii de politie , sa justific la unitate intarzierea din permisie .
Culmea , am fost "gratiat" de mila . N-am fost declarat dezertor . ...... Aveam capu' cat o perna , 16 dinti scosi sau sparti , doua coste rupte , si vanatai ..... cre' ca pe 90 % din suprafata corpului .

Cert este ca fara armata si politie ..... poate nu avea cine sa va povesteasca astea acum .......

In armata si-n politie mai sunt oameni . In Valea Jiului traiesc animale . Si nu gresesc spunand asta . Ne-au batut atat "mineri" cu maini de domnisoare , cat si mineri cu praf negru in amprente si cu mainile aspre . Mineri reali ( Proapis probabil intelege ce spun ) . Aia dadeau mai abitir in noi , nu "domnisoarele" care discerneau momentul la care suntem "scosi din carti" si se opreau . Usor de facut diferenta . Animalele aveau dupa ei furtune de presiune cu racoarde metalice . Animalele continuau sa dea in noi ..... DE DRAGUL IDEEI DE-A O FACE !!!!!!!( noi deja nu mai puteam misca de minute bune ..... Stateam chirciti in balti de sange si scuipam cu greu cioburi de dinti .) . PLM , probabil sa dea bine la televizor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MORTII LOR DE ZDRENTE !!!!! II URASC CU TOATA FIINTA MEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima oară modificat de modigliani pe 19 Iun 2013, 22:45, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde proapis13 » 19 Iun 2013, 22:45

Daca va aduceti aminte,app de mineri cu pielitele taiate la unghii,la Piata Scinteii - Metrou si in imprejurimi in parc unii mineri
erau tolaniti pe iarba sau pe trotuar toropiti de somn si de ,,trotil'' iar altii stateau grupati cate 10-12 si primeau ....instructajul la protectia muncii
La pod sau sub pod la Baneasa nu s-au trosnit ei intre ei???...oare de ce??...nu erau tot mineri si imbracati la fel???
Am facut o parte din armata in Baneasa si din cate mi-aduc aminte ne mai trosneam prin Herastrau cu baietii cu petlite albastre
cred ca unii dintre voi stiti la ce ma refer
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde modigliani » 19 Iun 2013, 22:46

PLM , ies in seara asta ...... Va scriu si plang .
modigliani

Mesajde vlads » 20 Iun 2013, 12:24

modigliani scrie:La 13 - 15 Iunie 1990 eram in serviciul militar . Cu aventuri maxime am obtinut o permisie de 4 zile . Am solicitat-o pentru ..... dracu mai stie ce motive . Adevarul era ca frate-miu era-n balconul Universitatii cu Munteanu si cu Sterian si voiam sa-i fiu alaturi .

Inseamna ca esti doar o victima colaterala.
Cunosc oameni care au stat zi de zi in piata, care au fost ridicati din corturi in dimineata zilei de 13, altii care au infruntat imeghebistii si trupele USLA, toti facand parte din asociatia victimelor mineriadei, dar niciunul nu te-ar sustine in ura pe care o manifesti.
Minerii au fost si ei victime, in felul lor.
Calaii erau altii.
vlads

Mesajde Mircea_63 » 20 Iun 2013, 13:49

vlads scrie:Inseamna ca esti doar o victima colaterala.
Cunosc oameni care au stat zi de zi in piata, care au fost ridicati din corturi in dimineata zilei de 13, altii care au infruntat imeghebistii si trupele USLA, toti facand parte din asociatia victimelor mineriadei, dar niciunul nu te-ar sustine in ura pe care o manifesti.
Calaii erau altii.

Hai lamureste-ne cum e treaba asta cu colateralii?

Sa inteleg ca oamenii - inclusiv femei, gravide chiar- care au fost batuti, schiloditi si alte alea, iar ei de fapt se aflau in trecere sau de curiosi sau in fine erau gura casca pe strazile capitalei, ca deh, circulatia era libera, astia adicatelea sunt victime colaterale si... nu se pune?

Daca empatizez cu el, insemneaza ca il sustin in ura pe care o manifesta? Daca erai si in locul lui...deveneai Maica Tereza a minerilor?

Din ce zice Herr Pictoru`_Cel_ Colateral, pe mineri ii dispretuieste si nu reuseste sa simta mila fata de ei, ca daca ii ura... n-am auzit mineri morti in conditii suspecte, nici disparuti ca Elodia. ;)
Pe tov Iliescu da! Il uraste, dar nu pentru ciomageala luata, ci pentru ce a insemnat asta pentru Romania. Aruncare tarii cu doua secole in urma...dispretul intregii lumi civilizate pentru o tara de barbari.

Numai bine a urmat anul trecut "mineriada gulerelor albe"...

Intrega tara e DOAR o victima colaterala. Nu inteleg de ce beep ne mai si plangem.

Noroc bun!
Mircea_63

Mesajde vlads » 20 Iun 2013, 15:01

Mircea_63 scrie:
Calaii erau altii.

Hai lamureste-ne cum e treaba asta cu colateralii?

Sa inteleg ca oamenii - inclusiv femei, gravide chiar- care au fost batuti, schiloditi si alte alea, iar ei de fapt se aflau in trecere sau de curiosi sau in fine erau gura casca pe strazile capitalei, ca deh, circulatia era libera, astia adicatelea sunt victime colaterale si... nu se pune?

Exact.
E ca la razboi: luptatorii si eroii dintre ei sunt aia din transee, cu arma in mana. Daca exista si civili morti sub aceleasi bombe, aceleasi gloante, de la statistici si pana in istorie figureaza drept victime colaterale.
Vorbind despre sila si ura, te invit sa recitesti un post din urma, cu un tablou vivant in care minerul unge painea cu margarina, copiii sufera de foame iar empatizatul tau are orgasme - ce fel de *, nu ma intereseaza.
Daca asta e doar sila, inseamna ca unul din noi doi n-are proprietatea expresiei si sigur nu sunt eu ala...
vlads

Mesajde Mircea_63 » 20 Iun 2013, 15:16

Da, dragule, imi dau lacrimile imaginandu-mi cum intindea minerul margarina pe paine. Imi aminteste de o strabunica ce ne intindea untura pe pita. Era artista in presarat feliute subtiri de usturoi si piparca (boia). Shaorma, ce mai...

Si bineinteles, ma apuca rasul cand ma gandesc ce picioare-n c*r si ce batuta cu strigaturi i-au tras minerii femeii gravide.

vlads scrie:Vorbind despre sila si ura, te invit sa recitesti un post din urma, cu un tablou vivant in care minerul unge painea cu margarina, copiii sufera de foame iar empatizatul tau are orgasme - ce fel de *, nu ma intereseaza.
Daca asta e doar sila, inseamna ca unul din noi doi n-are proprietatea expresiei si sigur nu sunt eu ala...

Desigur, tu ai "proprietatea expresie", numai ca e "colaterala". ;)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 20 Iun 2013, 20:19

Gogule , n-am chef sa ma explic la tine , esti - cel putin pana in acest moment insignifiant atat pentru mine cat si pentru comunitatea Stuparitul .

dar , ca sa nu existe confuzii pe viitor , casca bine ochii-n urma la ce-am scris :

modigliani scrie:MORTII LOR DE ZDRENTE !!!!! II URASC CU TOATA FIINTA MEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da , ii urasc !!! Nu ma eschivez , nu mi-e jena de ceea ce simt , imi asum deplin ceea ce simt ! Personal consider - in deplina cunostiinta de cauza - ca o merita din plin si inca sunt ingaduitor cu bestiile traitoare-n minele alea de kkt ale lor !
In orice fel ai vrea sa-i aperi , aiuritule , sub niciun fel de argument , nu aveau voie sa loveasca o femeie gravida ! Oricate "manipulare" ai tu chef sa le aduci pe post de circumstante atenuantre . Sau tu esti adus de barza si scapat in Plumbuita in curte la o baba senila de voia - in dementa ei , acolo - ..... aka copii ???

Ti-e mai clar acum ? .... Vrei mai multe motive ? ..... Ei bine , pentru ca asa am io chef ! Ce PLM ??? Nu-ti convine ? Da-ma-n judecata .
Una peste alta ..... nu-ti imagina c-am sa pierd vremea explicandu-ti tie ce si cum . Repet si insist , nu interesezi , esti inca nul pe forum . pe moment ma p*s pe parerea ta ( conform regulamentului ..... combat ideea , nu persoana !!! :D Simt ca ti-ai dori sa pari inteligent pe forum ..... Demonstreaz-o intelegand asta . ) ca si pe animalele de ne rupeau in bataie mult timp dupa ce nu ne mai puteam misca .

..................................

p.s. Poti , te rog , pe viitor sa eviti sa postezi in topicurile in care am scris cel putin cu doua pagini in urma ?
Multumesc .
modigliani

Mesajde modigliani » 20 Iun 2013, 23:30

vlads scrie:Cunosc oameni care au stat zi de zi in piata, care au fost ridicati din corturi in dimineata zilei de 13, dar niciunul nu te-ar sustine in ura pe care o manifesti.

Ma p*s pe ei ! Uite , cand te vezi cu ei iti dau voie sa le transmiti sincera mea parere ......
De ce-ti imaginezi ca m-ar putea macar durea-n c*r de parerea lor ? Par omul care ma aliniez "opiniei la moda" ?

.......................................................

App , ce-am auzit p-acilea ? Cum ca ti-ai fi luat o ranga-n freza ? Fac pariu ca nici n-ai auzit-o venind ! Pai daca esti surd degenerat ..... io ce PLM sa-ti fac ? Decat sa bati campii pe net ... mai bine sezi la coada la Piramidon . Poate trece , dracului , ce-ai tu ( evident , amandoi stim ca ce-ai tu trece doar cu transplant de cap ..... dar - nu-i asa ? - nu vrem sa facem public asta ...... Dracu' , vrei sa afle tot forumu' ??? )
modigliani

Re: ROMANIA .... TREZESTE-TE

Mesajde modigliani » 21 Iun 2013, 07:35

Absolut remarcabila interventia ta Cornele !

Iata cum tocmai confirmi ceea ce banuiam deja ... In mine , in Valea Jiului , traiesc brute . Acele brute pe care le-am intalnit noi in Bucuresti .
Evident , niciodata n-am crezut ca ABSOLUT TOTI minerii au venit la Bucuresti .

......................................................

Referitor la faptul ca au fost manipulati .... la mine nu tine vrajeala ! Pe un OM nu-l poti manipula in asa hal incat sa fie guvernat de violenta atroce si sa fie total lipsit de discernamant . Nu ! Doar daca ii speli creierul , presupunand prin absurd ca ar putea cumva ca o metoda anume sa reuseasca acest lucru .
Una este sa-l sustii pe Iliescu ( si regimul politic ) , alta este sa fii o bestie . Un om normal poate discerne limita dintre a interveni cu a brutaliza .

In continuare nu ma dezic de ura ce le-o port . Spun asta strict in nume personal raportat direct la ce-am trait - indiferent ca unui ametit cu 5 postari alandalistice nu-i convine , sau oricarui altuia care m-ar putea critica pentru asta .
Dam insa la o parte ura mea personala si putem in continuare sa evidentiem raul pe care l-au facut tarii asteia .

Cat de dobitoc sa fi incat sa nu realizezi ca sute de televiziuni din toata lumea te filmeaza cum "animalizezi" si cum grotesca ta interventie se va pune ca o plaga pe imaginea tarii pe care tocmai ...... o "aperi" ?
Va spun eu : atat de dobitoc incat nici nu poti realiza ca esti dobitoc . Atat de animal incat nici nu poti realiza ca te comporti ca un animal . Ori asta , fratilor , nu tine de manipularea nu-stiu-cui asupra ta . Tine de tine !

"Prostu' care stie ca e prost e inofensiv . Periculos e prostu' care nu stie ca e prost !"
Ultima oară modificat de modigliani pe 21 Iun 2013, 07:58, modificat de 3 ori în total.
modigliani

Mesajde Ioan Guist » 21 Iun 2013, 07:40

Romania!!! Scoala-teee!!!

UIte, acum nu mai avem minierade.Nu mai avem brute in piata.Pai pentru ce sa le avem cand brutele pot ...brutaliza tara din spatele biroului?
Astazi un profesoras mediocru si o gasca de vopsiti in brunet inchis la 70 de ani , ne pun pe masa la semnat o constitutie dupa chipul si asemanarea lor.
Nu mai avem voie referendum fara sa fie ei de acord.ESTE!!
NU mai au voie sa fie judecati sau intrebati parlamentarii .PUNCT
Casatoria nu mai este ce stim noi.De acum in colo, in anatomia de clasa a VIII , la organele genitale va fi inclus si ...rectul (Chestia pe unde ne cacam)
Pragul de trecere la un referendum e de 30 %.Adica cat sunt cei aserviti si legati ombilical de ei.
Si da, intradevar, vor fi maxim (declaratia lui cacarau) 300 de ...deputati.Ca senatorii sunt tot atata e alta chestiune.

Cand se vota cu 80 -90 % iliescu, se puneau bazele acestei clase de sugaci ai boborului. Astazi , au grije sa-si moteze canini.Urmeaza trecerea de la lapte , direct la sange.

Grije la jugulara!!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde modigliani » 21 Iun 2013, 07:50

Ioan Guist scrie:Romania!!! Scoala-teee!!!

UIte, acum nu mai avem minierade.Nu mai avem brute in piata.Pai pentru ce sa le avem cand brutele pot ...brutaliza tara din spatele biroului?

Pai eu aia spuneam sau sugeram mai sus in topic ... Romania ATUNCI a avut sansa . Orice-a urmat si va urma este o consecinta a acelui ATUNCI .

Daca ma apuc sa cresc albine - de exemplu - , daca imi asum asta , dupa multi ani , dupa multe generatii , trebuie sa fiu ****** sa sper ca-n fagurii din stupi sa gasesc oua de cocostarci .....
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE