delorin I scrie:da stiu..Tenroy se pare ca este numele hihridului care a ajuns la diversitate incredibila. A citit si eu in wikipedia despre acest Tenroy I si II si cati or mai fi! Am fost foarte incantat sa aflu ca un alt mar foarte placut mie- Florina are si el parinti Tenroy! (Cred ca vreti sa scapati piersicile:))) )
davcosti scrie:Referitor la dușul d-vostră domnule Lucian vă prezint și versiunea mea. Aștept o comandă la o rezistență electrică de 4,5kw cu termostat,pentru zilele neînsorite să îl încălzesc electric. Nu-l umplu total că are mulți litri și mai am să-i adaug prelata de jur-împrejur, să nu sfidez vecinii. Mai revin c-o poză când îl voi termina!
ves.lucian.zabrani scrie:delorin I scrie:da stiu..Tenroy se pare ca este numele hihridului care a ajuns la diversitate incredibila. A citit si eu in wikipedia despre acest Tenroy I si II si cati or mai fi! Am fost foarte incantat sa aflu ca un alt mar foarte placut mie- Florina are si el parinti Tenroy! (Cred ca vreti sa scapati piersicile:))) )
am si eu FLORINA !!! are marele avantaj ca este rezistent la rapan !!!
daca doresti , iti trimit o lista cu toate soiurile de mar pe care le am si imi spui ce soiuri sa-ti trimit !!!
![]()
![]()
ves.lucian.zabrani scrie:
am si eu FLORINA !!! are marele avantaj ca este rezistent la rapan !!!
daca doresti , iti trimit o lista cu toate soiurile de mar pe care le am si imi spui ce soiuri sa-ti trimit !!!
![]()
![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 68 vizitatori