Mircea_63 scrie:Pictore, golanule, prietene, vad ca nu zici nimic de Politie si Armata.
Vrei sa zic ? Bineeeeeee :
La 13 - 15 Iunie 1990 eram in serviciul militar . Cu aventuri maxime am obtinut o permisie de 4 zile . Am solicitat-o pentru ..... dracu mai stie ce motive . Adevarul era ca frate-miu era-n balconul Universitatii cu Munteanu si cu Sterian si voiam sa-i fiu alaturi .
Numai Dumnezeu isi aduce aminte cum am facut de-am obtinut-o in "stare de situatie " , dar am obtinut-o .
M-am dus sa-l sustin . Am nimerit la Universitate exact odata cu minerii . Cum ne-cum m-am intalnit cu frate-miu care incerca - odata cu Munteanu - sa fuga prin spatele universitatii catre "Cei Trei Ursuleti" . Practic printre Universitate si Arhitectura .
Ne-au prins din doua parti . Ne-au batut pret de ...... multe minute ...... la modul animalic .
A VENIT POLITIA SI ARMATA SI NE-AU SCOS DIN LABELE LOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evident , erau si astia "montati" de catre Iliescu . Dar am simtit in ei o urma de suflet .
.................................................................................................................
Mai greu mi-a fost , dupa multe zile de zacut prin spitale si prin subsoluri de sectii de politie , sa justific la unitate intarzierea din permisie .
Culmea , am fost "gratiat" de mila . N-am fost declarat dezertor . ...... Aveam capu' cat o perna , 16 dinti scosi sau sparti , doua coste rupte , si vanatai ..... cre' ca pe 90 % din suprafata corpului .
Cert este ca fara armata si politie ..... poate nu avea cine sa va povesteasca astea acum .......
In armata si-n politie mai sunt oameni .
In Valea Jiului traiesc animale . Si nu gresesc spunand asta . Ne-au batut atat "mineri" cu maini de domnisoare , cat si mineri cu praf negru in amprente si cu mainile aspre . Mineri reali ( Proapis probabil intelege ce spun ) . Aia dadeau mai abitir in noi , nu "domnisoarele" care discerneau momentul la care suntem "scosi din carti" si se opreau . Usor de facut diferenta . Animalele aveau dupa ei furtune de presiune cu racoarde metalice . Animalele continuau sa dea in noi .....
DE DRAGUL IDEEI DE-A O FACE !!!!!!!( noi deja nu mai puteam misca de minute bune ..... Stateam chirciti in balti de sange si scuipam cu greu cioburi de dinti .) . PLM , probabil sa dea bine la televizor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MORTII LOR DE ZDRENTE !!!!! II URASC CU TOATA FIINTA MEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima oară modificat de modigliani pe 19 Iun 2013, 22:45, modificat 1 dată în total.