aliuta2000 scrie:daca nu ai podisor , poti pune si o haina mai veche nefolosita in acelasi fel cum pui folia , pentru ca tesatura aceea permite aerisirea si trecerea vaporilor catre capac , pe cand folia izoleaz si face condens si efect de sera catre familia de albine .
proapis13 scrie:aliuta2000 scrie:daca nu ai podisor , poti pune si o haina mai veche nefolosita in acelasi fel cum pui folia , pentru ca tesatura aceea permite aerisirea si trecerea vaporilor catre capac , pe cand folia izoleaz si face condens si efect de sera catre familia de albine .
Cele scrise mai sus sunt valabile in anotimpul rece nu acum vara![]()
salve
aliuta2000 scrie:proapis13 scrie:aliuta2000 scrie:daca nu ai podisor , poti pune si o haina mai veche nefolosita in acelasi fel cum pui folia , pentru ca tesatura aceea permite aerisirea si trecerea vaporilor catre capac , pe cand folia izoleaz si face condens si efect de sera catre familia de albine .
Cele scrise mai sus sunt valabile in anotimpul rece nu acum vara![]()
salve
el are folie acum si nu poate pune podisor ..... eu zica ce e mai bine tesatura decat folie mai ales acum ... pe caldurile acestea
creiveancristi scrie:Acum vreo 3 saptamani am facut 2 roi,astazi la control unu avea regina care a inceput de cateva zile ouatul si era in regula.La celalalt n-am gasit regina{am vazut-o la controlul de acum 1 saptamana}puietul a ecluzionat tot,nici oua nu are deloc,poate s-a pierdut la imperecheat.
Asa ca am luat dintr-o familie 1 rama cu oua proaspete de 1 zi si le-am dat-o.Am facut bine?
Daca nu au regina,ar trebui sa-si traga botci de salvare,nu?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori