Doresc sa intreb daca stie careva pe unde este tei in jurul Lugojului sau daca stie careva unde asi putea sa duc si eu 6 stupi sa-i mai intaresc pentru iarna care vine ?
Multumesc mult!
mundumio scrie:Din punctul meu de vedere la 6 stupi mai bine ii ti pe loc si le dai ceva papa. Oricum teiul e destul de compromis cu temperaturile acestea ridicate.
Totusi dupa ploile acestea greu imi vine sa cred ca nu gasesc ceva flori pe camp.
mundumio scrie:Din 6 stupi faci 6 roiuri plus miere. Nu vad de ce ar fi pierdere.
mundumio scrie:Din 6 stupi faci 6 roiuri plus miere. Nu vad de ce ar fi pierdere.
imih scrie:Doresc sa intreb daca stie careva pe unde este tei in jurul Lugojului sau daca stie careva unde asi putea sa duc si eu 6 stupi sa-i mai intaresc pentru iarna care vine ?
Multumesc mult!
Donbazil scrie:Sal'tare!
Aloooo!....Domnu coleg!......
Poate dumneata nu stii da' Crivina estre sat apartzinator de comuna Nadrag iar la Nadrag este in vigioare o hotarare a Consiliului Local, din care rezulta ca la 3 Km de teritroriul intravilan al localitatzii este interzisa amplasarea stupinelor straine, deci!.....![]()
![]()
![]()
Itzi cumperi o gradina in Nadrag sau Crivina, te intabulezi, te inscrii in registrul agricol de la Primarie si pe urma mai discutam.....![]()
Nu ma crezi?.....
Ia de verifica!.....
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori