-tedy- scrie:de ce?ai presimtit ceva?
alexx scrie:
am vorbit cu un stupar de 76 de ani si a zis ca isi da seama dupa scoarta copacului deja cand are floare si cand nu dar bineinteles nu poate sti nimeni vremea
Mircea_63 scrie:alexx scrie:
am vorbit cu un stupar de 76 de ani si a zis ca isi da seama dupa scoarta copacului deja cand are floare si cand nu dar bineinteles nu poate sti nimeni vremea
Atata pot pentru ca sa ma rad, citind unele formulari, de numa numa. Mersi Alexx, esti simpatic!
Daca are 76 de ani, precis stie cu precizie, desi, bineinteles, asta nu o poate sti nimeni.![]()
Sa dea D-zeu sa aibe omul dreptate. Posibil ca acesta sa fie un an cu secretie buna de nectar. Ca acel nectar sa devina miere, trebuie sa tina si vremea cu noi si apoi ... depinde ce avem in stup.
Mircea_63 scrie:Alexx, nu radeam de cele spuse de stupar. Nici nu radeam de tine, ci de formularea care ti-a iesit. Daca nu vezi partea comica, nu-i nici un bai. E vina mea ca am avut in tinerete abonament la "Urzica".
Sunt convins ca asa e cum spui, adica asa a spus omul si ca are experienta. Sper sa fie cum spune! Ferice de tine ca il cunosti si tine aproape. Poti invata multe de la el.
andreyu334 scrie:Va salut dragi colegi.
Are cineva idee de ceva lanuri de floarea soarelui(dar care sa secrete si nectar) in zona Vrancea??
Va multumesc mult.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: popa.stefan01 şi 44 vizitatori