Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Tei in jurul Lugojului

Mesajde alt stupar » 08 Iul 2013, 18:47

deloc.
In contencios administrativ o asemenea HCL cade din prima
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde cristi_vidican » 08 Iul 2013, 22:29

Și totuși, din câte am auzit, cred că e vorba de aceeași locație (ceva polițist pe la mijloc) se scot afară cu stupii din zonă cei care n-au domiciliu.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde CristiTm » 08 Iul 2013, 23:55

Nea Vasile au o hotarare HCL pt Nadrag nu pt Crivina de aia i-am zis omului sa se duca la Crivina si e pe 5 km nu pe 3 acolo sunt cativa apicultori in consiliul local vai mama lor care au dat cu sfaturile pe langa primar ca e mai bine asa si s-a dat hotararea cu pastoralul, vorbeste mata cu Adi B. ca e cel mai in masura a primit si amenda 2500 de lei acum asteapta decizia de la judecatoria Lugoj pt abuzul primariei Nadrag ( mai nou are si primarul stupi pardon o afacere cu stupi :)) mai un pic si vre-un proiect european )
CristiTm

Mesajde samuellazea » 10 Iul 2013, 16:02

CristiTm scrie:Nea Vasile au o hotarare HCL pt Nadrag nu pt Crivina de aia i-am zis omului sa se duca la Crivina si e pe 5 km nu pe 3 acolo sunt cativa apicultori in consiliul local vai mama lor care au dat cu sfaturile pe langa primar ca e mai bine asa si s-a dat hotararea cu pastoralul, vorbeste mata cu Adi B. ca e cel mai in masura a primit si amenda 2500 de lei acum asteapta decizia de la judecatoria Lugoj pt abuzul primariei Nadrag ( mai nou are si primarul stupi pardon o afacere cu stupi :)) mai un pic si vre-un proiect european )

Ceau CristiTm,

Scuze de offtopic. Vreau sa te intreb pe langa timisoara unde gasesc ceva floarea soarelui. Ca si eu sunt din TM si sunt curios sa imputernicesc putin albinele.

Mersi fain

Sami
samuellazea

Mesajde nicu has » 10 Iul 2013, 18:32

Mergi spre Sannicolaul Mare. Este Floarea Soarelui destul de multa.
nicu has

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR