Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde modigliani » 24 Iun 2013, 09:24

Mai ai sa ne spui ca deschizi poarta aia cu ..... dublu click ! :lol:
modigliani

Mesajde BeesDream » 09 Iul 2013, 14:28

Mi-am facut si suport pentru stupi :D are lungime de 6 metri si incap 5 stupi lejer cu spatiu mare intre ei :D i-am dat si o mana de grund dar maine bag si o mana de vopsea sa sper ca nu o sa am probleme cu rugina vreodata :lol:

Snapshot_2013-07-09_142400.jpg
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde un OM » 09 Iul 2013, 16:13

Rugina? La fier? ...Never!
un OM

Mesajde modigliani » 09 Iul 2013, 17:41

un OM scrie:Rugina? La fier? ...Never!

:shock: :shock: :shock: Cum adica ..... "never" ?
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 09 Iul 2013, 17:45

Adica bine ca nu l-a facut din inox sau alte dracii d`alea slabe, dar din fier... si daca l-a dat cu grund pe din-afara, never! ;)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 09 Iul 2013, 17:52

:shock: :shock: :shock:

In fine , in pagina Bizdrimului nimic nu-i anormal . Nefirescul capata conotatii banale .
E un fel de Twilight Zone aici ! :D
modigliani

Mesajde BeesDream » 09 Iul 2013, 18:08

ce aveti fratilor ? :lol: Nu e bun suportul ca e din rectangulare care m-au costat 100 ron ? :lol: Orice arati pe forumul asta mai sare cate unul sa spuna ca nu e bine :lol: :lol:
BeesDream

Mesajde modigliani » 09 Iul 2013, 18:12

BeesDream scrie:..... sare cate unul sa spuna ca nu e bine :lol: :lol:

Ce-ai , mah ???
Nu ti-a zis nimeni ca nu e bine . Ba dimpotriva , ai cel mai smecher suport de stupi din lume !!! Pai tu-ti dai seama ? Din rectangulara de 100 ron , nene ! Eheeeeee ! :shock: :shock: :shock: Nu se mai ezista asa ceva .....

Noi dezbateam problema oxidarii materialului , nu al conceptului in sine .......( cu toate ca n-ai expus valorile ipotenuzelor prezente in fabuloasa realizare . Dar ne multumim cu poza . )
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 09 Iul 2013, 18:16

Mah, daca sunt Rect- angulare e bine dom`le! Banuiesc ca sunt rect pe dinauntru, adica sunt d`alea cu gaura si pe dinafara sunt angulare. E perfect!

Io am gasit numa tevi d`alea cu gaura patrata...
Mircea_63

Mesajde BeesDream » 09 Iul 2013, 18:22

Mowgli ce dracu sa fac si eu :lol: priveste pozele mai vechi sa vezi pe ce stau stupii mei. Eu de la o vreme cum pun mana pe niste bani nu ii mai cheltui pe prostii si cumpar ce mai imi trebuie pt stuparit. Maine si vopsesc suportul ca mi-a mai ramas vopsea de cand am vopsit stupii asa ca nu cred ca am facut un lucru rau :lol:

Mircica si tevile astea tot cu gaura patrata sunt :lol: 2/2 cm :P
BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 09 Iul 2013, 18:31

Deci pe dinauntru nu sunt rectangulare :o Pai ti-ai luat teapa.
Mircea_63

Mesajde BeesDream » 09 Iul 2013, 18:40

Mircea_63 scrie:Deci pe dinauntru nu sunt rectangulare :o Pai ti-ai luat teapa.

:lol: RECTANGULÁR, -Ă, rectangulari, -e, adj. Dreptunghiular. ◊ Coordonate rectangulare = coordonate care sunt perpendiculare una pe alta, formând unghiuri drepte. – Din fr. rectangulaire. :lol: :lol: :lol:
BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 09 Iul 2013, 19:05

Ja mein herr, do you speak frantuzeste? :o

Perpendiculare intre ele? Bine ca nu sunt ortogonale... BD-ule, sa le folosesti sanatos! :D dai `nainte!
Mircea_63

Mesajde modigliani » 09 Iul 2013, 20:48

BeesDream scrie:Mowgli ce dracu sa fac si eu :lol: ....
.....tevile astea tot cu gaura patrata sunt :lol: 2/2 cm

Pai in afara de-a bate campii .... ce sa faci si tu ?

Bai , ia fii atent acilea la mine :

1 - in cm masori lemnele , mah ! Sau metraju' de la mercerie , ala de se fac fuste din el . Sau draperii . Profilele metalice isi au cotele exprimate in mm . Adicatelea ..... 20 x 20 x .... grosimea materialului . Care poate fi de 1 , de 1,5 , de 2 mm . Ca atare poti exprima caracteristicile gabaritice ale acelei nevinovate tevi rectangulare in felul asta ( de exemplu ) : 20 x 20 x 1,5 mm .

2 - Gaurica aia din teava , aia de zici tu de ea , evident este tot de forma poligonala . Aproximativ patrata . Raportat la punctul 1 , scazand doua grosimi de "perete" din cota exterioara a profilului rezulta ca este de 18 , de 17 , sau de 16 mm .

3 - Evident , in cazuri exceptionale , profilul metalic rectangular de 20 x 20 mm poate avea grosimea "peretelui" mai mare de 2 mm .

BeesDream scrie:Mowgli .....

;) ;) ;) Tot ce ti-am scris mai sus am invatat din ..... Cartea Junglei , de Rudyard Kipling .
La noi in jungla cresc "la greu" tevi d-astea rectangulare . Noi le culegem de fragede si facem salata de tevi cu ele . Salata o halim cand ne este noua foame . In loc de ketchup punem grund .
modigliani

Mesajde State » 09 Iul 2013, 23:57

BeesDream scrie:Mi-am facut si suport pentru stupi :D are lungime de 6 metri si incap 5 stupi lejer cu spatiu mare intre ei :D i-am dat si o mana de grund dar maine bag si o mana de vopsea sa sper ca nu o sa am probleme cu rugina vreodata :lol:

Salut,

Ai dat cu otet inainte sa dai cu "grund" ? Daca nu, o sa ai probleme cu rugina...Mai bine curata grundu' , freaca bine cu otet de mere si apoi da iar o mana de grund. Paurma poti sa dai si doua maini de vopsea, sa nu mai ai probleme cu rugina. Eu asa am vopsit un carut la tara si de 5 ani sta in ploaie. N-are pic de rugina, ca l-am frecat cu otet de mere inainte. Fa asa si o sa ma pomenesti! Da sa te uiti sa fie de mere, ca ala din vin are multi oxidanti. Asta de mere are multi antioxidanti. Aici e spilu'. ;)
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde duma » 10 Iul 2013, 01:02

Hai Noroc de la Timisoara ! Sa sti ca ai mare noroc ,cu vecinu si prietenul , documenteazate si cireste ...dar pune si intrebari indiferent de dificultatea lor si vecinilor dar si celor mai experimentatii acestui forum , DAR si pune in practica ceea ce deduci din raspunsuri si sfaturi , dupa parerea mea asa vei invata cel mai bine , chiar daca gresesti Dumnezeu ne vede si ne ocroteste prima uara :) si eu fiind incepator chemam pe cineva cu experienta in apicultura cati ani am eu de viata de fiecare data cand ,credeam ca eu nu mai stiu ce , dar am luat decizia sa pun singur in practica tot ce stiu si aflu ca este de bine pentru albinele mele si munca mea , si asa parca imi intra mai bine in cap !
Hai noroc si sa auzim de bine !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?