Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Popa Georgian

Mesajde popageorgian » 19 Iul 2013, 09:41

rezultatul plimbarii
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde popageorgian » 19 Iul 2013, 09:43

altele

popageorgian

Mesajde janese » 19 Iul 2013, 10:30

nepoateeee!!!ai cazut si tu in boala pozelor cu rame cu miere???pune poze cu rame cu puiet!...cu matci!....cu lumina stupului sa se vada puterea lui!.....etc...etc...macar o rama cu miere sa o puna pe forum,are toata lumea!!!credeam ca doar tac-tu are boala sa invarta ramele in centrifuga!!!dar vad ca te-ai molipsit si tu!!!sa traiesti nea Stelicaaa!!!!!
janese

Mesajde popageorgian » 19 Iul 2013, 10:54

eu stau si ma uit la mama cum da la centrifuga si la tata cum decapaceste, eu sunt puturos.... :lol:
cine mai alerga pe camp cu bicicleta si stupii i se besmeticeau? ma doare sufletul! :cry:
ce .... doar matale sa povestesti boacanele din tinerete?
rabdare ca voi pune si poze cu puiet de la fiecare stup , deja am botezat matcile...ileana 1 ,2 etc... :lol:

popageorgian

Mesajde janese » 19 Iul 2013, 11:24

lasa ma ca nici eu nu sunt mai breaz!!!dar trebui sa dau si eu in cineva!
anu asta: toata iarna am facut cutii cu colector de polen de fund,toate noi!..vreo patruzeci cu vreo cinci typuri de colectoare de fund.....nu-mi trebuiau...nu le-am folosit..de ce dracu le-am facut..nu stiu!!!
aveam 80 de botci capacite decat sa le plantez...am facut vreo douajde roi pe patru rame...ca deh...aveam botci...cand sa dau botcile...le rosesera alea salbatice pe toate...bilantul...fara botci!!! acu sunt vreo 12 roi bezmetici....apoi zic sa dau iar la crescut samanta..... nu am dat ca mi-a venit boala sa fac ixperentze...,,crestere din ou"...si am mai facut inca trei crescatori......dar am uitat ca le-am dat feromoni (pentru ixperentze...) si nu a luat macar o samantza in crestere...aseara mi-a mai venit o idee...si am mai facut un crescator...acu e la frig la munca la server bagat...concluzia?...in loc sa ma ocup de ce trebui...ma tin de prostii!dar cand imi vine ceva in cap..aia e prioritate zero :P ..chit ca cu stupina sunt ca cu chilotzii in vine!...de extras ...nu cred ca termin pana in decembrie!..ca am prioritati!!!..si uite asa...de ce trebui ,nu ma ocup!!! ce vrei sa ma las mai prejos decat bunkanu????...IMPLICA-TE MACAR TU, NEPOATEEE CA VINE IARNA PESTE NOI!!!! :lol:
janese

Mesajde popageorgian » 19 Iul 2013, 19:03

sunt implicat la maximmmm.....
la primavara vorbim!

popageorgian

Mesajde Dragos2006 » 20 Iul 2013, 00:05

Georgian este un exemplu de urmat pentru multi debutanti !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde catalin_vl » 20 Iul 2013, 10:57

foarte frumos , mult succes in continuare...si pofta de munca.
''albinele au nevoie de flori ca sa traiasca si florile au nevoie de albine ca sa rodeasca''
catalin_vl

Mesajde Dragos2006 » 20 Iul 2013, 15:07

Georgiane sa nu mai lasi la capacit asa mult ramele deoarece pierzi la productia de miere . lasi la capatit total doar daca vinzi faguri cu miere.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde namzeb » 20 Iul 2013, 15:23

Daca nu ai maturatoare e bine sa le scoti cind sint 1/2 capacite ,are dreptate ca se pierde multa productie,gindestete ca ele o ventileaza si cind este gata o capaceste.Dar oricum este mai bine s-o faca ele decit sa te trezesti ca ai o miere acra.Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde BUNKA » 21 Iul 2013, 11:29

Y
janese scrie:lasa ma ca nici eu nu sunt mai breaz!!!dar trebui sa dau si eu in cineva!
anu asta: toata iarna am facut cutii cu colector de polen de fund,toate noi!..vreo patruzeci cu vreo cinci typuri de colectoare de fund.....nu-mi trebuiau...nu le-am folosit..de ce dracu le-am facut..nu stiu!!!
aveam 80 de botci capacite decat sa le plantez...am facut vreo douajde roi pe patru rame...ca deh...aveam botci...cand sa dau botcile...le rosesera alea salbatice pe toate...bilantul...fara botci!!! acu sunt vreo 12 roi bezmetici....apoi zic sa dau iar la crescut samanta..... nu am dat ca mi-a venit boala sa fac ixperentze...,,crestere din ou"...si am mai facut inca trei crescatori......dar am uitat ca le-am dat feromoni (pentru ixperentze...) si nu a luat macar o samantza in crestere...aseara mi-a mai venit o idee...si am mai facut un crescator...acu e la frig la munca la server bagat...concluzia?...in loc sa ma ocup de ce trebui...ma tin de prostii!dar cand imi vine ceva in cap..aia e prioritate zero :P ..chit ca cu stupina sunt ca cu chilotzii in vine!...de extras ...nu cred ca termin pana in decembrie!..ca am prioritati!!!..si uite asa...de ce trebui ,nu ma ocup!!! ce vrei sa ma las mai prejos decat bunkanu????...IMPLICA-TE MACAR TU, NEPOATEEE CA VINE IARNA PESTE NOI!!!! :lol:

Iar te iei de mine ...mai bine baga mare cu experimentele ca miere vezi ca nu-i asa de greu de facut:)
Nea' Jane...ma apuc de selectie serios, o sa urmaresc instinctele de slab roitor, de igiena si adaptare la parazit...am noroc ca la cei anecbalici am constatat si un instinct de acumulare foarte bun iar la cei "piscatori" :) am observat ca au dezvoltare exploziva si construiesc foarte frumos...una peste alta, o sa incerc sa schimb la anul ce mai am cu alte caractere...am si unii mai roitori care mi-au dat batai de cap.
A..nu mai umblu cu transvazari..nu e ok...stiu, e ciudat sa vb de selectie fara crestere de matci fara transvazare dar se poate.
Frumoase ramele cu miere!
BUNKA

Mesajde popageorgian » 09 Sep 2013, 13:23

va salut! am revenit cu poze noi 09.09.2013
situatia este urmatoarea
-familiile cca 3 rame puiet
- roiurile cca 2 rame
-familiile ramase fara caturi in 9 rame arata ca in poza de mai jos

popageorgian

Mesajde jenica67 » 09 Sep 2013, 21:34

Esti fericit, mai completezi putin si este rezolvata rezerva de iarna. La mine numai ramele laterale au coronita, dar aproape tangenta la leatul superior. Cele centrale au puiet pana sus, fara coronita. Am stupi, care acum mai au 6,5 rame de puiet si 4 sunt din leat in leat. Roi mai au cca 3 rame de puiet si numai 2, mai au 2 rame de puiet. Cum am marit numarul, trebuie sa scot bine din buzunar sa le completez rezervele. Sa ai o iarna linistita si sa iesi cu totii in primavara viitoare !!
jenica67

Mesajde valstanciu » 10 Sep 2013, 16:03

Te salut Georgian,
Super cules, super familii.

Toate cele bune.
" Adevarul este ceea ce trece testul experientei."
Albert Enstein
valstanciu

Mesajde popageorgian » 11 Sep 2013, 08:58

jenica67 scrie:Esti fericit, mai completezi putin si este rezolvata rezerva de iarna. La mine numai ramele laterale au coronita, dar aproape tangenta la leatul superior. Cele centrale au puiet pana sus, fara coronita. Am stupi, care acum mai au 6,5 rame de puiet si 4 sunt din leat in leat. Roi mai au cca 3 rame de puiet si numai 2, mai au 2 rame de puiet. Cum am marit numarul, trebuie sa scot bine din buzunar sa le completez rezervele. Sa ai o iarna linistita si sa iesi cu totii in primavara viitoare !!

multumesc asemenea domnule Jenica!

popageorgian

Mesajde popageorgian » 11 Sep 2013, 08:59

valstanciu scrie:Te salut Georgian,
Super cules, super familii.

Toate cele bune.

multumesc domnule stanciu! stupii dvs cum o duc?

popageorgian

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?